-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,38% -0,26
-
GRAM ALTIN
6508,48% 2,08
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
Yeşiltepe Ortaokuluna Laboratuvar Sınıfı Açıldı
Keçiören Belediyesi tarafından eğitime destek kapsamında başlatılan “Eğitime Bir Tuğla da Bizden” projesi ile ilçedeki Yeşiltepe Ortaokulunda laboratuvar sınıfının açılışı gerçekleştirildi.
Keçiören Belediyesi tarafından eğitime destek kapsamında başlatılan “Eğitime Bir Tuğla da Bizden” projesi ile ilçedeki Yeşiltepe Ortaokulunda laboratuvar sınıfının açılışı gerçekleştirildi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı törende 310 adet laboratuvar ekipmanı Yeşiltepe Ortaokuluna teslim edildi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok törende öğrenci ve öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, “Ülkemizi gün gelecek sizler yöneteceksiniz. Bu nedenle çok çalışmanız lazım. Çalışmadan, terlemeden başarılı olunmaz.
Bizler de sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Bu nedenle okullarımızın kütüphane ve laboratuvarlarını geliştiriyoruz. İlim, bilim, fen, teknoloji ve bilişim 21. asırda öne çıkıyor. Cumhurbaşkanımız diyor ki, ‘21. asır Türklerin asrı olacak.’ Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine inşallah sizlerle ulaşacağız. Son 30 yılda çok şey değişti. Sonraki otuz yılları sizler göreceksiniz.
Şimdi üretim sektörleri değişti. En güçlü şirketler bilişim, teknoloji ve yazılım şirketleri oldu. 30 yılda dünyanın dengesi değişti. Petrol, silah, ilaç sanayiinin yerini bilişim sektörleri aldı ve onları geçti. Sizler de bu laboratuvarlarda çalışacaksınız. Keçiören Belediyesi Teknoloji Merkezi (TEKNOMER) var. Orada da yazılım üreteceksiniz. Bu merkezimizin Ankara’da başka örneği yok.
Geçen gün Hollanda’dan öğlenciler geldi, ‘Hollanda’da böyle merkez yok’ dediler. Bizler büyük bir milletin medeniyetin evlatlarıyız. Laboratuvarımız bilim insanlarımızın çıkmasına vesile olsun. Sizlerin güzel yarınlarınıza vesile olsun. 21. Asrı sizler Türklerin asrı yapacaksınız.” dedi.
Başkan Altınok ve beraberindeki katılımcılar kurdele keserek açılışını yaptıkları laboratuvar sınıfında incelemelerde bulundular.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


