Tarih: 27.09.2024 13:14

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

Facebook Twitter Linked-in

uyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' olarak ün yapan Onur Akay, Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay’ın yoğun bakımda olduğunu duyurarak dua istedi.

Yeşilçam’da sayısız filmde oynayan, ayrıca Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde de rol almış olan usta oyuncu Yaşar Kutbay’dan kötü haber geldi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay’ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Kutbay’ın durumunun çok ağır olduğunu ifade eden Akay, usta oyuncu için dua istedi. Akay, “Yeşilçam’ın usta oyuncusu Yaşar Kutbay’a, 2021 yılında tiroid kanseri teşhisi konulmuştu ve kanseri yenmeyi başarmıştı. Oyuncumuzun değerli yapımcıları Zeki Sincar ve Adem Sincar’la görüştüm. Zeki Bey, 74 yaşındaki oyuncumuzun maalesef böbreklerinin iflas ettiğini ve şu anda durumunun çok çok ağır olduğunu ifade etti ve dua istedi. İstanbul Yenibosna’da Özel Safa Hastanesi yoğun bakımı servisinde yatan Yaşar Kutbay için ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Yeşilçam’dan emekli olan oyuncumuz, en son 2023 yılında Mardin Uluslararası Film Festivali’nde Yeşilçam Onur Ödülü almıştı. Kendisine acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullanarak Kutbay'ın yoğun bakıma girmeden önceki fotoğrafını da paylaştı.

En son 2021 yılında Yaşar Kutbay ile telefonla görüştüğünü ifade eden Onur Akay, Kutbay'ın şu sözlerini de aktardı:

“Kanseri yenmek üzereyim, son tahlilleri de gayet iyi çıktı. Yeşilçam’dan emekliyim ama rahatsızlığım nedeni ile çalışamıyorum. Ev kirasını ödüyorum ama çok zor geçiniyorum. Kadir İnanır’dan Kenan İmirzalıoğlu’na kadar çalışmadığım oyuncu kalmadı ancak sanat dünyası çok nankör, hiçbirinde vefa yok.”

Yaşar Kutbay Kimdir?

1950 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Adanalı olan Yaşar Kutbay, Yeşilçam’da ve televizyon dizilerinde birçok ünlü oyuncu ile kamera karşısına geçmiştir. Kurtlar Vadisi Karadayı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur dizisi, yer aldığı önemli yapımlar arasındadır. Kutbay, çok sayıda sinema filminde de rol almıştır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —