-
BIST 100
16021,94%-1,63
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,72% -0,41
-
GRAM ALTIN
7238,68% 0,46
-
Ç. ALTIN
11646,81% -0,98
Yaşık: “İstanbul otelleri ve turizm sektörümüz kazandı”
İTO Oteller Meslek Komitesine yeniden seçilen Bahadır Yaşık, “Seçimler büyük bir katılım ve olgunlukla tamamlandı. Sektörün tamamına hizmetle mükellefiz, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz. Komite seçimlerini biz değil, İstanbul
İTO Oteller Meslek Komitesine yeniden seçilen Bahadır Yaşık, “Seçimler büyük bir katılım ve olgunlukla tamamlandı. Sektörün tamamına hizmetle mükellefiz, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz. Komite seçimlerini biz değil, İstanbul otelleri ve turizm sektörümüz kazandı.” dedi.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarihindeki en yüksek katılımla gerçekleşen seçimlerin ilk aşamasını oluşturan meslek komiteleri ve meclis üyesi seçimleri 9 Kasım’da İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.
16. Grup Oteller Meslek Komitesi seçimine sektör büyük ilgi gösterdi. Listesi, rakip listeye karşı 400 farkla kazanan İTO Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Yaşık, sektörün gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

'Turizmde atılım dönemine birlikte imza attık'
Yaşık, “Turizm ve otelcilik sektöründe uzun yıllardır yer alan deneyimli komite üyelerimizle birlikte seçim sürecine çok yoğun çalışarak hazırlandık. İTO olarak, son 4 yıldır özellikle turizm sektöründe ciddi bir atılım dönemi başlatmıştık. İstanbul’a, turizm sektörüne ve otellerimize yaptığımız tüm yatırımlar pandemiye rağmen büyük sonuçlar verdi. İstanbul’un turist sayıları, marka değeri ve ekonomik katma değeri artış gösterdi ve uluslararası sıralamalarda yükseldik. Tüm bunları, uyum içinde çalıştığımız Değerli İTO ve TUGEV (Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı) Başkanımız Şekib Avdagiç ile iş birliği içerisinde verimli çalışarak gerçekleştirdik. Turizmde atılım dönemine büyük bir aile olarak birlikte imza attık.” diye konuştu.
'Turizmde hedefler büyüyecek'
Turizm sektörü ve otelcilere verdikleri destek için teşekkürlerini belirten Yaşık, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Yeni dönemde, komite üyesi arkadaşlarımızla birlikte, İstanbul turizmi için koyduğumuz hedefleri büyüterek devam ettirmek için Oteller Meslek Komitesine talip olmuştuk. Bu süreçte, hep birlikte çalıştık. Turizm ve otelcilik sektöründeki tüm dost ve paydaşlarımıza, bizlere destek oldukları ve yanımızda oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sektörün varlığını ve gücünü her adımda hissettik. Seçimler büyük bir katılım ve olgunlukla tamamlandı. Sektörün tamamına hizmetle mükellefiz, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün üyelerimizin hizmetindeyiz. 16. Grup Oteller ve Meslek Komitesi seçimlerini biz değil, İstanbul otelleri ve turizm sektörümüz kazandı. Şimdi hedeflerimizin peşinden hep birlikte gideceğiz. Turizmde hedefler büyüyecek.”
'İstanbul markasını tanıtmaya devam'
Yola hali hazırda başlanan turizm projelerini tamamlayarak ve yeni projelerle devam edeceklerini belirten Yaşık, “Bundan sonraki dönem için turizm sektörü ve otellerimizle ilgili birçok proje bizi bekliyor. Mevcut problemlere çözüm bulmaya çalışırken bir yandan da İstanbul markasını tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde, İTO Başkanımız Şekib Avdagiç ve sektör paydaşlarımızla hep birlikte başarmaya ve büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
7 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: Gözler Büyük İkramiyede!
Müftü Deresi Yaşam Vadisi’nde Çalışmalar Haziran’da Başlıyor
Yükleniyor


