• BIST 100

    16696,42%-1,65
  • DOLAR

    43,86% 0,03
  • EURO

    51,79% 0,25
  • GRAM ALTIN

    7336,22% 0,79
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,03

Vatan Partisinden NATO’dan Çıkalım Başı Dik Yaşayalım’ Kampanyası

HABER MERKEZİ-Vatan Partisi Türkiye’nin dört bir yanında  ‘NATO’dan Çıkalım’ kampanyası başlattı. Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye’nin NATO’dan çıkmasını önerdi. Vatan Parti

SİYASET 26.01.2023 08:24:58 4177
Vatan Partisinden NATO’dan Çıkalım Başı Dik Yaşayalım’ Kampanyası
Haberi Sesli Oku

HABER MERKEZİ-Vatan Partisi Türkiye’nin dört bir yanında  ‘NATO’dan Çıkalım’ kampanyası başlattı. Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye’nin NATO’dan çıkmasını önerdi. Vatan Partisi MKK üyesi ve Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen başkanlığında düzenlenen törende, partilillerde katılımları ile destek verdi.  

Kampanya kapsamında yayınlanan basın bildirisinde; “Biz de Vatan Partisi Mersin il Başkanlığı olarak, tarih boyu ülkemize katliamlar ve ekonomik zorluklar getiren NATO’dan Çıkama kampanyasını bu basın açıklamamızla başlatıyor ve Mersinlileri bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz.

Türkiye’de NATO’nun kanlı bir geçmişi vardır: NATO’nun Gladyo’su 29 yıl önce, 2 Temmuz’da Sivas’ta aydınlarımızı yakmış ve 5 Temmuz’da Kemaliye Başbağlar köyünde 33 köylümüzü kurşuna dizmişti. Onları saygıyla anıyoruz. İşte NATO’nun marifetleri bunlar.

Türkiye’de faili meçhul cinayetler, katliamlar, 12 Mart Darbesi, 12 Eylül 1980 Darbesi ve en son 15-16 Temmuz’da ordumuzun ve polisimizin içine yerleştirilmiş NATO’nun FETÖ Gladyo’sunun darbe girişimi.

 NATO tarihi kanlı bir tarih. Türkiye’ye karşı, aydınlarımıza, devrimcilerimize karşı kanlı bir tarih. Hapishaneler, cinayetler, Uğur Mumcu’nun, Gaffar Okkan’ın katledilmesi, Orgeneral Eşref Bitlis’in katledilmesi ve diğer aydınlarımızın katledilmesi… Bugün Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan’ın ölüm yıldönümü. Saygıyla anıyoruz.

Türkiye’nin bağımsız ve başı dik bir şekilde yaşaması NATO zincirlerini kırmasıyla mümkün. Bu nedenle Vatan partisi NATO’dan çıkalım kampanyası başlatmıştır.

Türkiye 15-16 Temmuz gecesi NATO’nun yeraltı örgütünün Türk Ordusu ve Türk Yargısı içine yerleştirdiği örgütlenmeyi ezdik. NATO generalleri o gece perişan edildi. Bugün Türkiye hapishanelerinde NATO generalleri yatıyor.

NATO’nun medeniyet düşmanlığını, Türkiye düşmanlığını, İslam düşmanlığını Türk milleti ve bütün insanlık biliyor. İşte son örnek, daha iki gün önce İsveç’te İsveç polislerinin koruması altında, Türk büyükelçiliğimizin önünde bir kışkırtıcının Kur’an-ı Kerim’i yakma girişimini izledik. Kur’an-ı Kerim kâğıt değildir ki yakasınız; bir medeniyet birikimi, insanlık birikimidir. Bu eylem İsveç’in çok ötesinde Atlantikçilerin, NATO’nun, Amerika Birleşik Devletleri’nin medeniyet düşmanı kimliğini bir kere daha ortaya koymuştur. Silahlardan bahsediyoruz ama İsveç’te Kur’an yakan NATO’nun aynı zamanda bir kültür, bir medeniyet düşmanı olduğunu görüyoruz.

Buradan ilan ediyoruz: NATO,, Kur’an-ı Kerim’i yakmaya kalkanların insanlığa saldırı örgütüdür. NATO Kur’an-ı Kerim’i yakanların örgütüdür.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Türkiye’nin NATO ve Amerikan Emperyalizmiyle mücadelesinde bir dönüm noktası, bir kader yılı olacaktır.

Yükselen bir Asya Uygarlığı var. Türkiye’nin o Asya Uygarlığında cephe tutması dünyanın önünü açacak ve milli demokratik devrimler çağımızın en güçlü dalgası önümüzde. Dolayısıyla Türkiye’nin NATO’dan çıkması sadece bir Türkiye sorunu değil, uluslararası bir sorundur.

Burada anahtar olay Türkiye’nin Suriye ile ilişkilerini sürdürmesidir. 28 Aralık 2022’de Türkiye, Rusya ve Suriye Savunma Bakanlarının Moskova’da bir araya gelmesi Türkiye’miz açısından önemli bir gelişmeydi. Fakat, son günlerdeki gelişmelere bakıyoruz: Türkiye yönetimi, Rusya Dışişleri Bakanı’nın 14 Ocak 2023 günü Moskova’ya yaptığı daveti reddediyor ve ABD’ye koşuyor.

Dahası AK Parti Hükümeti, Suriye’de çözüm için ABD ile işbirliğine odaklanmaktadır. Ak Parti Suriye’de ABD ile birlikte çözüm hayâline kapılmıştır. ABD, Suriye’ye sözüm ona anayasa yapacak siyasal sürece davet ediliyor. ABD’den Suriye Özel Temsilcisi ataması talep ediliyor. Suriye muhalefeti ile “rejimi” uzlaştırma siyaseti yeniden pişirilip sofraya getiriliyor.

Türkiye’nin Rusya ve Suriye ile birlikte Üçlü Çözüm fırsatını tepmesi ve denge adı altında düşmanla dans etmesi, çok ağır sonuçlar doğurur.

Bugün Türkiye’ye yönelik tehditlerin odağı Doğu Akdeniz ve Ege’dir. Türkiye’yi kuşatan Amerikan üsleri haritasını biliyorsunuz. İşte tehdit orada. NATO’nun her yöne doğru genişlemesi Türkiye için bir tehdit. Ama bu genişleme NATO’nun mezarına doğru bir genişlemedir.

Bütün bu sürecin kilit noktası YPG’nin olduğu Suriye’nin kuzeyidir. Burada da NATO ile karşı karşıya geliyoruz. NATO demek Amerika demektir.

Böyle bir konumda amacımız muhalefetçilik değil. Türkiye’yi yönetecek partiyiz. Üreticilerin milli hükümetini kuracak partiyiz. Üreticilerin milli hükümetinin politikalarının uygulanmasına bu günden başlamış durumdayız. Dolayısıyla Vatan Partisi bu süreci sıkı bir şekilde adım adım takip etme kararındadır.

ABD önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı devirip o Atlantik tayfasını iktidara getirerek Türkiye’yi teslim alma siyaseti izliyor. Ama ABD Türkiye’yi teslim alamayacaktır.

NATO’dan çıkmak Türkiye için bağımız karar verme sürecine girmektir. Dolayısıyla ekonomimizi ayağa kaldırmaktır. 1980’de dünya ekonomisi ile bütünleşme denen, Türkiye’yi borca batıran ekonomik programa kesinlikle son vermek için, bağımsızlığımızı sağlamak ve teröre son vermek için NATO’dan çıkmak şarttır.

Vatan Partisi olarak NATO’ya karşı bir seferberlik ilan ediyoruz;

NATO’dan çıkalım başı dik yaşayalım,

NATO’dan çıkalım Uğur Mumcu’larımız, Gaffar Okkan’larımız katledilmesin,

NATO’dan çıkalım Sivas Madımak’da aydınlarımız yakılmasın,

NATO’dan çıkalım Başbağlar’da köylülerimiz kurşuna dizilmesin.

NATO’dan çıkalım Türkiye darbe ve cinayetlerle boğuşmaktan kurtulsun ve huzur içinde barış içinde yaşasın. Asya’daki bağımsız öncü konumumuza yerleşelim. Bu nedenle Vatan Partisi olarak NATO’dan çıkalım kampanyasını başlatıyoruz.

Bu kampanyamızla birlikte Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı için gerekli 100 bin imza toplama çalışmamızı da başlatıyoruz.” denildi.

Karıncaların Yaşam Döngüsü ve İbretlik Hiyerarşisi

Şehit Şükrü Ünlü’nün Adı Vefa Sofrasında Yaşatıldı: Anamur’da Anlamlı İftar

Venedik Değil Anamur Abanoz Yaylası: Sular Çekilmiyor, Yaylacı Çaresiz!

​Vali Atilla Toros, Anamur ve Bozyazıda Gönül Sofrasına Katıldı

İş ve Trafik Kazalarında Hukuki Süreç

MERSİN VALİSİ ATİLLA TOROS’TAN ANAMUR ÇIKARMASI

Vali Atilla Toros’tan Bozyazı Tekeli Jandarma Karakolu’na Ziyaret

​Anamur’da Rauf Denktaş Parkı İçin Yeni Dönem

​Bozyazı Basınının Acı Günü: Birgül Turgay

2026’da Akıllı Evlerde Yeni Dönem: Yapay Zeka ile Elektrik Faturalarını %40 Düşürmenin Yolları

Anamur Koordinasyon Merkezi: Bölgesel Hizmetin Yeni Üssü

Bozyazı da Dev Kaçak Sigara Operasyonu: Bozyazı'da 1 Gözaltı

Ramazan’da Kilo Alımının Sebebi İrade Değil, Bozulan Metabolik Ritmi!

Gümüşte "Trump" Rüzgarı: Ticaret Savaşları Değerli Metalleri Zirveye Taşıyor

Mehmet Kına'nın Sanatı İle Keçilerin Sessiz Hikâyesi Taşlarda Can Buldu

Başarır’dan Anamur’da Birlik Mesajı: ‘Bundan Sonra Ben Değil, Biz Varız’

Mustafa Kaya Hocadan Doktor Murat Kemal Gökyar'a

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Anamur’da Yaşlı Kadını 3 Milyon Lira Dolsndıran Sahte Polisler Tarsus’ta Gerçek Polise Yakalandı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anamur’da Dualarla Anıldı: "Fıratlar Yetiştirmeye Devam Ediyoruz"

Rüzgarın Fısıldadığı Kent: Anamuryumda 2500 Yıl Öncesinden Sanal Bir Nostalji

Dolar Endeksi Haftalık Kazançta %1’e Ulaştı

MERSİN SİLİFKE'DE ZEHİR TACİRİNE KELEPÇE: ADLİ SÜREÇ VE İMHANIN DETAYLARI BELLİ OLUYOR!

Kıyı Bölgelerinde Yerel İşletmelerin Dijitalleşmesi

Usta oyuncu Metin Akpınar’a Kızından 6 Milyon Liralık Tazminat Davası

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Ay'a Büyük Çarpışma Kapıda: 2032 Yılında 60 Metrelik Asteroid Alarmı!

2026 Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ödeme Tarihleri ve Zamlı Liste Açıklandı!

Anamur’da Spor Rüzgarı

Anamur'da Haftalık Hava Durumu

Yükleniyor

Venedik Değil Anamur Abanoz Yaylası: Sular Çekilmiyor, Yaylacı Çaresiz!

​Vali Atilla Toros, Anamur ve Bozyazıda Gönül Sofrasına Katıldı

MERSİN VALİSİ ATİLLA TOROS’TAN ANAMUR ÇIKARMASI

Vali Atilla Toros’tan Bozyazı Tekeli Jandarma Karakolu’na Ziyaret

Bozyazı da Dev Kaçak Sigara Operasyonu: Bozyazı'da 1 Gözaltı

Anamur’da Yaşlı Kadını 3 Milyon Lira Dolsndıran Sahte Polisler Tarsus’ta Gerçek Polise Yakalandı

MERSİN SİLİFKE'DE ZEHİR TACİRİNE KELEPÇE: ADLİ SÜREÇ VE İMHANIN DETAYLARI BELLİ OLUYOR!

Usta oyuncu Metin Akpınar’a Kızından 6 Milyon Liralık Tazminat Davası

Anamur’da Basın ve Esnaf El Ele: Başkan Özkan Poçulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Kemal Duru, Kükür Mahallelerine Vatandaşın Sesini Yerinde Dinledi

​MHP’li Uysal Maden Atık Tesisi Yeniden İncelenmeli

CHP Ormancık ve Sarıağaç’ta Halkın Sesini Dinledi

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Bilal Oğuz Kongre Süreçlerini Değerlendirdi!

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı: Anamur ve Bozyazı’da Yeni Dönem!

Anamur Ak Parti Ocak Ayı İstişare Toplantısında Vatandaşla El Ele

Aziz Özen, Anamur Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

MHP Anamur KAÇEP Teşkilatından Gazeteci Mithat Ünal’a Anlamlı Ziyaret

İlker Özen “Protesto” Diyerek CHP'den AK Parti’ye Geçti!

Öğrenci Okul Müdürünü Vurdu!

Başkan Seçer'den Yerel Yönetimlere Demokrasi Vurgusu: "Halk Çözümü En İyi Bilendir"

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Birlik Ruhu: Bayrak Temalı Dostluk Maçında Öğrenciler Galip Geldi!

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Türk Futbolunda Tarihi Reform: Altyapı ve Mali Şeffaflık Dönemi

U-16lı Sporcularımızdan 20 Şehidimiz için Anlamlı Pankart

Anamurspor Taraftar Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Özer’e Ziyaret

Anamur’da Uzun Yıllar Sonra İzcilik Yeniden Başladı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

Şehit Şükrü Ünlü’nün Adı Vefa Sofrasında Yaşatıldı: Anamur’da Anlamlı İftar

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Anamur MYO ‘da “Etkili İletişim Becerileri” Söyleşisi

Kaymakam Duru'dan Öğretmenler Gününü Mesajı

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Rüştü Kazım Yücelen Mesleki Eğitim Merkezi’nde Oy Birliği ile Hüseyin Demir Dönemi

Foto O An Özel Fotoğrafçılık Kursu ile Kadrajın Büyüsüne Yolculuk Başlıyor

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 23 15 0 8 31 53
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 23 12 4 7 15 43
5.GÖZTEPE A.Ş. 23 11 4 8 11 41
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 23 7 6 10 -2 31
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 23 4 11 8 -12 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 23 3 16 4 -22 13

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.