-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,15% -0,13
-
EURO
50,75% 0,65
-
GRAM ALTIN
7118,25% -0,24
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
Van Büyükşehir’in Düzenlediği 4.Van Denizi Bisiklet Festivali Sona Erdi
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Van Gölü Havzası Koruma Eylem Planı ve Uygulama Programı’na katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen 4. Van Denizi Bisiklet Festivali sona erdi.
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Van Gölü Havzası Koruma Eylem Planı ve Uygulama Programı’na katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen 4. Van Denizi Bisiklet Festivali sona erdi. 3 ülke ve Türkiye'nin 81 ilinden 250'yi aşkın sporcunun katıldığı festivalde bisiklet tutkunları 7 günde 450 kilometre pedal çevirdi.
Van Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Van Valiliği, Bitlis Belediyesi, Van Gölü'ne kıyısı bulunan ilçe belediyeler ile Vangölü Aktivistleri Derneği'nin katkılarıyla organize edilen festivale Almanya, İtalya ve İran'dan 250 kişi katıldı. Parkura başladıkları nokta olan Van Kalesi yanındaki Atatürk Parkı'nda tamamlayan bisiklet tutkunlarına burada yemek ikramı yapıldı. Burada planlanan konser ise Gaziantep ve Mardin’de yaşanan trafik kazaları nedeniyle iptal edildi.
Parkuru bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Van Gölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, “Van Büyükşehir Belediyemizin himayesinde Bitlis Belediyesi ve Van Gölü kıyısında bulunan ilçe belediyelerinin katkılarıyla güzel bir organizasyon oldu. Ülkemizin birçok ilinden, Almanya, İtalya ve İran'da sporcular katıldı. Van Gölü'nün güzelliklerine dikkat çektik, farkındalığı artırmak için pedal çevirdik. Gölün serin sularında yüzdük. Bu eşsiz güzelliği hem ülkemize hem de dünyaya tanıtmak için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.
Festivale Muğla’dan katıldığını belirten, Betül Yıldız ise Van Gölü'nün korunması gereken bir değer olduğunu belirterek, “Geçen sene düzenlenen festivalin güzel geçtiğini duyunca iki arkadaşımla birlikte bu yıl ki festivale katılma kararı aldık. Gerçekten güzel geçti. Van çok güzel, göle kıyısı bulunan ilçeler çok güzeldi. Çok iyi ağırlandık. Van'ı bu kadar güzel beklemiyordum. Göl gerçekten harika. Van'ı gezip görmek muhteşemdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
Yükleniyor


