Tarih: 08.07.2024 11:56

Vali Ali Hamza Pehlivan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 1998 yılında Hakkari'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Ümit Türkmen’in ailesini ziyaret etti. Toroslar İlçesi Kayrakkeşli Mahallesi Hacgediği'nde ikamet eden Türkmen ailesine yapılan ziyarette, Vali Pehlivan, şehidimizin annesi Fatma Türkmen ve babası Kerim Türkmen ile bir araya geldi.
 Vali Pehlivan, şehidimizin kabrini de ziyaret ederek, burada Ümit Türkmen ve tüm şehitlerimiz için dualar etti. Ziyaret sırasında, Vali Pehlivan, şehidimizin ailesine Türk Bayrağı takdim etti ve ailenin yanında olduğunu belirtti.
 Vali Pehlivan’a bu anlamlı ziyarette Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, İlçe Müftüsü, kurum müdürleri ve mahalle muhtarı eşlik etti.
 Vali Pehlivan, şehit ailesine yaptığı ziyarette, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak, onların fedakarlıklarını unutturmamak adına her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz vatanımızın onurlu evlatlarıdır ve bizler onlara minnettarız" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —