-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
ÜSKÜDAR’DA 100 BİN KİŞİLİK GENÇLİK KOROSU
Üsküdar Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye’nin en genç festivali ‘’Üsküdar Gençlik Festivali’’ büyük bir coşkuyla başladı.
Üsküdar Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye’nin en genç festivali ‘’Üsküdar Gençlik Festivali’’ büyük bir coşkuyla başladı. Harem Meydanı’nda düzenlenen festival ilk gününde ünlü şarkıcı Buray ve gençlerin yakından takip ettiği rock grubu Mavi Gri’yi ağırladı. Müzik ziyafetinin gerçekleştiği Harem Meydanı’na binlerce genç akın etti. Festivalde sahneye ilk olarak Mavi Gri grubu çıktı. Mavi Gri sahnede ‘’Dünyanın En Güzel Kızı’’, ‘’O Ben Olamam’’, ‘’Kır Çiçeğim’’, ‘’Aklımı Kaçırdım’’, ‘’Çok Özledim’’, ‘Senin Hakkında’’, Sonbaharda’’ gibi en güzel şarkılarını Harem meydanını dolduran gençlerle birlikte seslendirdi.
100 Bin Genç Buray Şarkılarını Söyledi
Mavi Gri’nin ardından sahneyi ünlü şarkıcı Buray’ın devraldığında konser alanında gençlerin coşkusu adeta zirve yaptı. Harem meydanı ve çevresinde toplanan 100 binden fazla genç ünlü sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Buray sahnede ‘’Kış Bahçeleri’’, ‘’Sen Sevda Mısın?’’, ‘’Seni Sevmiyorum Artık’’, ‘’Aşk Mı Lazım’’ başta olmak üzere en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyledi.
Türkmen: ‘’Gençler Ülkemizin Geleceği”
Konser arasında sahneye çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen gençleri ve sanatçıları selamladı. Sahnede açıklamalarda bulunan Başkan Hilmi Türkmen gençlere “Biz gençlerle iyi zaman geçirmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Gençleri çok seviyoruz. İki gün dahaburadayız.Bu konserlerin, bu festivallerin devamı gelecek. İyi ki gençler var! Gençler için de iyi ki Üsküdar var!Siz geleceksiniz. Sizler bizim ülkemizin geleceğisiniz” dedi.
Türkiye’nin en genç festivali ‘’Üsküdar Gençlik Festivali’’ 6 Ağustos’ta Oğuzhan Koç ve rap müziğin sevilen isimlerinde SagopaKajmer’i, 7 Ağustos’ta ise son dönemin popüler isimleri Semicenk ve DJFunky’i ağırlayacak.
MHA
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor

