Tarih: 26.02.2024 11:40

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Trabzonspor futbol takımı oyuncuları, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği'nin düzenlediği "Epilepsi İçin Bak" farkındalık kampanyasına destek verdi. Yukatel Adana Demirspor ile oynanan Trendyol Süper Lig maçına, "Farkında Ol, Destek Ol, #EpilepsiİçinBak" yazılı bir pankartla çıkan oyuncular, epilepsi hastalarının toplumda karşılaştıkları ön yargılara dikkat çekti.

Trabzonsporlu futbolcuların geçtiğimiz yıllarda da kampanyaya destek verdikleri ve Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının sembolü olan mor gözlüklerle çektikleri videolarla epilepsili bireylerin sesi olduğu belirtildi.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği'nin sekiz yıldır devam eden Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyası, epilepsi hastalarının hayatlarına normal bir şekilde devam edebileceklerini vurgulamayı amaçlıyor. Kampanya, epilepsili bireylerin okuyabilecekleri, çalışabilecekleri, evlenebilecekleri, çocuk sahibi olabilecekleri ve başarılı işlere imza atabilecekleri konusunda toplumda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği, tüm Trabzonspor taraftarlarını ve futbolseverleri, Epilepsi İçin Bak Instagram sayfasında bulunan #MorGözlük filtresiyle kendi fotoğraflarını çekerek farkındalık mesajlarıyla birlikte #EpilepsiİçinBak ve #GerçeğiGör etiketleriyle sosyal medya hesaplarında paylaşmaya ve farkındalığın bir parçası olmaya davet ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —