Tarih: 17.03.2024 13:23

Trabzonspor-Fenerbahçe Derbi Maçı İçin Nefesler Tutuldu

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında heyecan dorukta! Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Trabzonspor ile kritik bir derbi maçına çıkıyor. Şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, Trabzon deplasmanından galibiyetle ayrılarak liderlik yolunda önemli bir adım atmaya çalışacak. 3. sırada yer alan Trabzonspor ise sahasında güçlü rakibini yenerek taraftarlarını sevindirmenin peşinde.

Maç, Papara Park'ta oynanacak ve saat 20:30'da başlayacak. Hakem Halil Umut Meler yönetimindeki mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler de belli oldu:

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Batista Mendy, Stefano Denswill, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Umut Güneş, Edin Visca, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Nicolas Pepe

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş'ın maçta forma giymesi beklenmiyor. Trabzonspor'da ise Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayacak. Ancak Uğurcan Çakır'ın takımdaki yerine alması bekleniyor.

Maç öncesinde Fenerbahçe'de 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bright Osayi-Samuel, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Rodrigo Becao, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi, kart görmeleri durumunda bir sonraki maçta forma giyemeyecekler.

Heyecan dolu bu mücadele, her iki takımın da taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —