-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,09
-
EURO
51,37% -0,22
-
GRAM ALTIN
6254,64% -0,35
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
Tebdil-i kıyafetle Başkan sürprizi
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Kurban Bayramı’na bir gün kala sürpriz bir kutlama yaptı.
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Kurban Bayramı’na bir gün kala sürpriz bir kutlama yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte tebdil-i kıyafet yapan Pehlivan, temizlik ve kişisel bakım hizmeti alan teyzenin evine girdi. Maske ve şapkasıyla tanınmaz hale gelen Pehlivan, bir yandan temizlik yaparken bir yandan da evinde bulunduğu yaşlı kadına belediyenin hizmetlerinden memnun olup olmadığını sordu. Belediye Başkanını bizzat görmek ve yaptıkları için teşekkür etmek istediğini dile getiren 68 yaşındaki Figen Soyaslan’a gerçekte kim olduğunu açıklayan Pehlivan’ı karşısında gören yaşlı kadın, sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Soyaslan “Hayatımda ilk kez böyle güzel bir hizmetle ve böyle bir sürprizle karşılaşıyorum. Hislerimi anlatmaya sözcük bulamıyorum, olanlara inanamıyorum. Bu yaptığınız hizmetler harika. Siz ve ekibiniz muhteşem işler yapıyorsunuz. Benim için çok anlamlı ve çok güzel bir bayram oldu” dedi. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’da “Figen Ablamız beni görmek istemiş, bizler de ona küçük bir sürpriz yaptık. Büyüklerimizi, sevdiklerimizi güzel sürprizlerle mutlu ettiğimiz nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.
Çocuk Felci nedeniyle…
Henüz 8 yaşındayken geçirdiği Çocuk Felci nedeniyle 2 ayağını birden kullanamayan Figen Soyaslan, bir süre önce Menemen’e taşındı. Tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren 68 yaşındaki Soyaslan, Menemen Belediyesi’ni arayarak “Evde Bakım Hizmetleri” ekibinden yardım istedi. Çocuğu olmayan Soyaslan’a Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ‘evde bakım’, ‘temizlik’, ‘kişisel bakım’ ve ‘fizyoterapist’ hizmeti verilmeye başlandı. Belediye hizmetlerinden memnuniyetini dile getirmek ve teşekkür etmek için Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ı ziyaret etmek isteyen Soyaslan’a talebinin Başkan asistanlarına iletildiği söylendi. Ekipler aracılığı ile böyle bir randevu istendiğini öğrenen Pehlivan, sürpriz bayram kutlaması için harekete geçti.
Temizlikte Başkan var!
Menemen Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı temizlik ekibi ile birlikte Figen Soyaslan’ın yaşadığı evin önünde buluşan Başkan Pehlivan, eldivenlerini giydi, şapkasını ve maskesini taktı. Dairede temizliğe başlayan Pehlivan, Figen Soyaslan ile belediyenin hizmetleri hakkında sohbete başladı. Temizlik personeli ile sohbet ettiğini düşünen Soyaslan, diyalogları arasında Başkan Pehlivan’ı görmeyi ve yaptığı hizmetler için teşekkür etmeyi çok istediğini söyledi. Şapkasını ve maskesini çıkararak kendini tanıtan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ı karşısında gören ve güzel bir sürprizle karşılaşan yaşlı kadın, duygusal anlar yaşadı.
“Başkan burada olsa sarılıp teşekkür ederim demiştim, sana sarılmak istiyorum” diyen Figen Soyaslan “İnanamıyorum. Şu an şaşkınlığımı ve sevincimi kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Çok duygulandım” dedi. Belediyenin yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Ben ve benim gibilere hizmet ulaştırıyorsunuz. Allah hepinize sağlık versin. Emeklerinizi boşa çıkarmasın” dedi.
“Küçük bir sürpriz yaptık”
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’da göreve geldikleri ilk günden bu yana Sosyal İşler Müdürlüğü’nü harekete geçirdiklerine dikkat çekti. ‘Evde Bakım’, ‘Kişisel Bakım’, ‘Ev Temizliği’ ve ‘Fizyoterapist’ hizmetlerini devreye aldıklarını hatırlatan Pehlivan, şöyle konuştu; “İşe ihtiyacı olan ailelerimizi tespit ederek başlıyoruz. Neye ihtiyacı olduğunu belirledikten sonra ekiplerimizle gereken yardımı yapıyoruz. Figen Ablamız da beni görüp teşekkür etmek istemiş. Haber alır almaz kendisine böyle bir sürpriz yapmak istedik. Onun mutluluğu bizleri daha çok mutlu etti. Bu vesileyle büyüklerimizin ellerine gitmeyi, küçüklerimizin gözlerinde buluşmayı ihmal etmeyelim diyorum. Hemşehrilerimizin ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, hep beraberce nice bayramlara ulaşmayı diliyorum”.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


