Tarih: 18.01.2023 18:45

Solante Güneş Koruyucuları Keşfet!

Facebook Twitter Linked-in

 

Cildin sağlıklı ve bakımlı görünmesindeki en büyük etken doğru ürünlerle yapılan cilt bakımıdır. Cilt bakımı adımları arasında yer alan güneş kremi bu noktada büyük rol oynamaktadır. Eskiden güneş kremlerinin sadece yaz aylarında kullanılması gerektiği sanılırken günümüzün gelişen teknolojisi sayesinde yaz -kış kullanılması gerektiğini artık hepimiz öğrendik. Bu noktada etkili bir sonuç için cilt yapısı ve problemine yönelik ürün kullanımı son derece önem taşır.

Medikal cilt tedavilerine karşı ilk güneş koruyucu serisini geliştiren Solante, 2009 yılından bu yana ürünlerini sevenleriyle buluşturmaya devam etmektedir.  Formülündeki fotostabil filtreler sayesinde cildi güneşin zararlı ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. Antioksidan içeriği ile tüm yaşlanma belirtileriyle savaşır! Salonte güneş kremi kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. O halde gelin birlikte ürünlerini inceleyelim.

Solante Pigmenta

Lekeli ve lekelenmeye eğilimli ciltler için geliştirilmiş Solante Pigmenta SPF50 güneş koruyucu Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur. İçeriğindeki antioksidanlar cildin doğal yapısını güçlendirerek yaşlanma karşıtı bakım sağlar. Solante Pigmenta güneş kremi ciltte yeni leke oluşumunu önler, yağsız ince yapısı cilde kolay emilim sağlar. Paraben içermeyen hipoalerjenik özelliği sayesinde en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir.

Solante Acnes

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilmiş Solante Acnes, yağ emici özelliği sayesinde ciltteki yağlanmayı kontrol altına alarak mat bir görünüm kazandırır.  Cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlar. Yağsız ince yapısı cilde kolay emilir, cildi uzun süre korur.

Solante Tele Rubor

Hassas ve kızarmaya eğilimli ciltler için geliştirilmiş Solante Tele Rubor, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Özel formülü ciltteki hassasiyeti en aza indirgemeyi destekler. Suya dayanıklı özelliği sayesinde uzun süre koruma sağlar.

Solante güneş kremi fiyat avantajı ve sepette hediye fırsatlarıyla sahip olmak için sizde markayı hemen inceleyin ve Dermokozmetika fırsatlarıyla tek tıkla hemen sahip olun!

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —