Tarih: 07.06.2024 12:09

Sevgi Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açılışına Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL(MHA) – Psikolojik Danışmanlık Uzmanı Sevgi Türe Nar’ın, Sağlık Mahallesi, Hacı Latif Caddesi Mahmut Nar Apartmanı’ndaki Sevgi Psikolojik Danışmanlık Merkezi, törenle açıldı. 2009-2019 dönemi Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin eşi Sevgi Türe Nar’ın danışmanlık açılışına, Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Esnat ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir,  İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Anamur Eski İlçe Başkanı Erdal Bulut ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış  konuşmasını Emekli Edebiyat Öğretmeni Selahattin Oral yaptı. 

Hayallerini gerçekleştirdiği için çok  mutlu olduğunu belirterek söze başlayan Danışmanlık Uzmanı Sevgi Türe Nar da, katılımcılara ‘Hoş geldiniz’ diyerek başladığı konuşmasında, babası İş Adamı Mahmut Nar’ın   ismini söylerken duygulu anlar yaşadı. Özellikle sınava girecek olan öğrencilerin kaygılarını gidermeye yönelik çalışmaları ile Mersin ve Anamurda oldukça başarılı seanslar düzenleyen Sevgi Türe Nar, bu konuda Anamur ve Bozyazı’ya etkili hizmetler vermeye devam edeceğini söyledi.  
Psikoloji Danışmanı Yağmur Göksalan da Sevgi Türe Nar ile birlikte Anamur ve Bozyazı’ya psikolojik danışmanlık üzerine hizmet vermekten mutluluk doyduğunu söyledi. Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu ve Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir de hayırlı olsun dileklerini belirttiler. 
Sınavlarda çocukların bir biri ile yarışır hale getirildiğinin altını çizen Belediye Başkanı Durmuş Deniz de konuşmasında Sevgi Psikolojik Danışmanlık Merkezi gibi merkezlerin Anamur da büyük bir eksikliği tamamlayacağını söyledi. Deniz; “Bu sınav ortamından, çocuklarımızın ve torunlarımızın ruh sağlığının etkilendiği düşüncesindeyim. İnşallah bu tip merkezler, çocuklarımızın ve bizlerin erişkinlerin ruh sağlığını da düzeltecek, Anamur’umuzda daha mutlu, daha huzurlu bir şekilde sevgi ve saygı içerisinde yaşayacağız.” Dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak açılan Sevgi Psikolojik Danışmanlık Merkezi, davetlilere gezdirildi. Program, kokteyl sunumu ile son buldu. 



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —