Tarih: 12.05.2024 23:28

Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulunda Erasmus Hareketliliği Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu öğretmenleri yürüttükleri Erasmus projelerinin yanısıra eTwinning projeleri üzerine de çalışmaya devam ediyor. 
9 Mayıs 2024 eTwinning gününde Şehit Yüksel Alçın İmam Hatip Lisesi’nde yapılan törende şehit şükrü ünlü ortaokulu kazandığı eTwinning Okul Etiketi ünvanı üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün takdim ettiği teşekkür belgesini aldı. 
Rehber öğretmenleri Hatice Rüya Özcan yürütmüş olduğu projenin ulusal kalite etiketini alırken, İngilizce öğretmenleri Gülname Kayhan yürüttüğü projelerle okulumuza hem Ulusal hem Avrupa Kalite Etiketleri kazandırmıştır. İngilizce öğretmeni Sakine Çağmel  İtalya ve Slovakya ile ortak yürüttüğü Europe Traveller isimli 2023-2024 eTwinning projesinin tanıtımı poster sunumuyla yaptı.
Proje ile şehit şükrü ünlü ortaokulu ogrencilerinin ortak ülke okulların ogrencileriyle işbirliği icinde çalışarak hem onlara kendi kültürlerini aktarmak hem de onların kültürünü öğrenmek adına çalışmalar yapıyorlar. Bu çalışmalar yapılırken öğrencilerin dil gelişimine dil öğretim metotlari eklenerek katki sağlanıyor. 
Ekim ayindan bu yana her ay verilen görevleri zevkle yerine getiren öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak yerine getirdikleri görevlerle teknolojiyi doğru yönde kullanmaları da sağlanmaktadır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —