Tarih: 19.06.2023 11:56

Saç Ekimi Sitesi Türkiye (Turkey Hair Transplant)

Facebook Twitter Linked-in

 

Saç ekimi sitesi Türkiye (Turkey hair transplant) konusunda turkeyhaircenter.com faaliyetlerini sürdürüyor. Birçok birey günlük hayatta sıkıntılar ile karşı karşıya kalır. Bu sıkıntılarda kimi zaman bireylerde stres, panik, depresyon şeklinde geri dönebilmektedir. Böyle durumlarda genel olarak insanlarda kellik ya da saç dökülmelerine kadar yol açar. Bireyler bu duruma net bir çözüm aramaktadır.

Saç Ekimi Sitesi Türkiye (Turkey Hair Transplant)

Saç ekimi Türkiye (hair transplant Turkey) konusunda hemen turkeyhaircenter.com’u ziyaret edebilirsiniz. Saç ekimi, pek çok kişi için öenmli bir konudur.  Bu yüzden de saç ekimisektörü,  kesin bir çözüm sunduğundan son yıllarda bireyler saç ekimini daha çok tercih etmekte ve kullanmakta oldukları için memnunluk duyarlar. Saç ekimi taptırmak isteyenler için saç ekimi yöntemleri mevcuttur.

Tek bir yöntemle kalmayıp birçok yöntem bulunduğundan dolayı isteyen istediği saç ekimini uygulayabilmektedir. İki tür saç ekimi yöntemi bulunmaktadır. Bunlar FUE yöntemi ve DHİ yöntemi şeklindedir.

FUE Yöntemi

FUE yöntemi genel olarak günümüzde hem kadının hem de erkeğin en çok kullandığı ve tercih ettiği saç ekim yöntemidir. Bu yöntemde genel anlamda ensedeki kıl köklerinden saçlar alınır. Daha sonra ise saç olmayan bölgelere bir cihaz yardımıyla kıl kökleri ekilir. Bu yöntem tek bir seansta bitmemektedir. Birkaç seansta ancak bitmektedir. Aynı zamanda da bu yöntem kullanıldıktan sonra ekilen bölgede yara, şişme gibi durumlar görülmesi son derece normal bir durumdur. Yara izlerinin iyileşmesi baya bir zaman almaktadır. Bu yöntem saç kaybına uğrayan kişilere yapılır. Aynı zamanda da kadın ya da erkek herkes bu yöntemi uygulayabilir.

DHİ Yöntemi

DHİ yöntemi çok fazla uygulanan yöntem olarak karşımıza çıkar. Bu yöntemde yine aynı şekilde FUE yöntemi gibi donar bölgeden kıl kökleri alınmaktadır. Fakat diğer yönteme göre bu yöntemde kıl kökleri çok az dışarıda bekletilerek hemen uygulama aşamasına geçilir. Bu yöntemde diğer yönteme göre tek farkı saç tıraşının olması gerekmektedir.

 Aksi takdirde yapılan işlemin hiçbir inandırıcılığı kalmaz ve uygulanan işlem doğru sonuçlar vermez.  Bu yöntemler yapılırken mutlaka uzman bir doktora danışılarak uygulanması gerekmektedir. Yoksa yanlış uygulanan bir işlem ya da kıl köklerinin doğru orantıda yerleştirilmemesi dahilinde ortaya çok ciddi hasarlar doğabilmektedir.

 Ve bu sebeple de sorunlar giderek büyür. Bu yöntem da uygulandıktan sonra genellikle saçın birkaç gün yıkanmaması gerekir. 3- 4 ay içinde saç kaybına uğrayan ve kellik sorunu yaşayan bireylerde etkili sonuç verme ihtimali oldukça yüksek bir ihtimaldir.

https://turkeyhaircenter.com/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —