• BIST 100

    10642,6%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32

Sabah stratejisi

Dün veri sakin ortamda yatırımcıların odak noktasında resesyon endişeleri kalmaya devam etti.

GÜNCEL 20.12.2022 06:04:41 836
Sabah stratejisi
Haberi Sesli Oku

Dün veri sakin ortamda yatırımcıların odak noktasında resesyon endişeleri kalmaya devam etti. Tahvil faizleri yükselirken, Dolar endeksi (DXY) yeniden yükselişe geçti ve 105 seviyesi test edildi. Borsalar tarafında haftanın ilk işlem gününde S&P 500 ve Dow Jones %0,9 ve %0,5 gerilerken Nasdaq endeksindeki düşüş %1,5 oldu. Avrupa'da ise piyasalar hafif pozitif seyretti. Euro Stoxx 50 endeksi %0,2 yükseliş kaydetti. Yurtiçi tarafta ise BİST-100 endeksi gün içinde yükselişteydi ve 5.404 test edildi. Kapanış ise 5.392'den gerçekleşti. İşlem hacmi de 137,8 milyar TL'yi gösterdi. Bankacılık hisselerindeki yukarı yönlü hareketler endekste etkili oldu. Bugüne bakıldığında hem ABD hem de Avrupa vadelileri negatif bölgede seyrediyor. Asya'da Japonya Merkez Bankası BOJ'un sürpriz bir şekilde 10 yıllık tahvil faiz oranlarının %0,25 yerine yaklaşık %0,5'e kadar yükselmesine izin vermesinin ardından Japon yeni değer kazanırken borsalarda olumsuz bir görüntü var. Bu ortamda, BİST-100'ün güne hafif satıcılı bir açılış yapmasını bekliyoruz. Veri tarafında bugün yurtiçinde aralık ayı Tüketici Güven Endeksi verisi yayımlayacak. Ayrıca, Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü toplantısını saat 14:00'te gerçekleştirecek. Ek olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan 14:00'te Beştepe'de Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısına katılacak. Yurtdışında, ABD'de kasım ayına ilişkin konut başlangıçları ve inşaat izinleri takip edilecek. Avrupa'da ise, Euro Bölgesi aralık ayı tüketici güveni verileri izlenecek.



    



MAKROEKONOMİ

   
Bugün ABD'de TSİ 16:30'da kasım ayına ilişkin konut başlangıçları ve inşaat izinleri takip edilecek. Özellikle, Fed'in, faiz artışlarını sürdürmesiyle mortgage faizlerinin yüksek seviyelerdeki seyrinin konut piyasasını baskılamaya devam etmesi beklenmekte.

Ayrıca TSİ 10'da Almanya ÜFE verisi izlenecek. Almanya'da ekim ayına ilişkin ÜFE, aylık bazda %4,2 düşüş sergileyerek beklentilerin (%0,2 düşüş) oldukça üzerinde düşüş kaydetmişti, yıllık bazda ise rekor seviye olan %45,8'den %34,5 seviyesine gerilemişti. Kasımda da ÜFE'nin, enerji fiyatlarının desteğiyle düşüşünü sürdürmesi bekleniyor.

Bugün TSİ 18'de aralık ayına ilişkin Euro Bölgesi tüketici güven endeksi ve TSİ 12'de ECB Yönetim Konseyi Üyesi Kazimir'in konuşması bulunmakta. Euro Bölgesi'nde kasım ayı tüketici güveni -23,9 seviyesine hafif toparlanmakla birlikte rekor düşük seviyeye yakın seyrini sürdürmüştü. Tüketici güvenindeki toparlanmada, enerji fiyatlarına yönelik tüketicilerin endişelerinin son dönemde kısmi hafiflemesi ve hükümet tarafından enerji fiyatlarını sınırlamak için alınan önlemlerin enflasyonu düşürebileceğine yönelik beklentilerinin artmasının etkili olduğu görülmüştü. Tüketici güveni göstergelerindeki hafif toparlanmanın devam etmesi bekleniyor.

Bugün yurt içinde aralık ayına ilişkin tüketici güven endeksi açıklanacak. TÜİK tarafından yayınlanan mevsim etkilerinden arındırılmış kasım ayı tüketici güven endeksi, 76,6 seviyesine yükselmişti ve böylece Ekim 2021'den bu yana en yüksek seviyeye ulaşmıştı. Güven endeksi öncesinde açıklanan aralık ayına ilişkin Bloomberg HT tüketici güven ön endeksi ise aylık %5,1 artışla 65,91 seviyesine yükseldi. Endeksin yükselişinde, tüketicilerin genel mevcut durum algısında, geleceğe ilişkin beklentilerinde ve tüketim eğilimindeki iyileşmeler etkili oldu.
 

ŞİRKET HABERLERİ

Coca Cola (CCOLA, Sınırlı Negatif): Rekabet Kurulu tarafından şirketin bağlı ortaklığı konumunda olan Coca Cola Satış ve Dağıtım'a toplamda 272,16mn TL tutarında idari para cezası verilmiştir. Bu cezaya ilişkin olarak İdare Mahkemesi nezdinde itiraz yolu açık olup şirket bu karara karşı tüm hukuk yollarına başvuracaktır.

CCSD'ye iletilen para cezası, %25 erken ödeme indiriminden faydalanılarak 204,12mn TL olarak yasal süresi içerisinde ödenecektir. Şirketin sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenecek olan 31.12.2022 tarihli mali tablolarında ilgili para cezası tutarında karşılık ayrılacaktır.

Girişim Elektrik Sanayi (GESAN, Nötr): 06/12/2022 tarihindeki bildirimde Şirket %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş.'nin, Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. 12. Bölge Müdürlüğü/Gaziantep tarafından 06/12/2022 tarihinde gerçekleştirilen ''İtm-12/11 Şanlıurfa Osb Tm Tevsiatı Yapım İşi'' konulu ihaleye girdiği ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti. Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. 12. Bölge Müdürlüğü/Gaziantep, 19/12/2022 tarihinde işin Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. uhdesinde kaldığına dair kesinleşen kararı bildirmiştir. İşin bedeli 78,8mn TL'dir.

Kontrolmatik Teknoloji (KONTR, Pozitif): Çin'in önde gelen teknoloji firmalarından Bozhon Technology ile Şirket arasında stratejik iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır. Bu kapsamda; Tüketici elektroniği ve lityum pil üretimine yönelik makina ekipmanları, takım tezgahları, üretim hatları ve otomasyon sistemlerin Türkiye'de üretilmesi için ortak faaliyet gösterilerek buradan Avrupa ve Amerika pazarına hizmet verilecektir.

Kordsa Teknik Tekstil (KORDS, Nötr): Şirketin bağlı ortaklığı PT Indo Kordsa Tbk'nın dün gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda; operasyonel mükemmeliyet çalışmalarını desteklemek amacıyla, Şirketin dolaylı bağlı ortaklığı olan PT Indo Kordsa Polyester'in, Şirketin bağlı ortaklığı olan PT Indo Kordsa tarafından devralınması suretiyle birleşme işleminin gerçekleştirilmesi kararı alınmış ve karara ilişkin yasal izin süreci başlatılmıştır. Sinerjinin oluşturacağı operasyonel mükemmellik etkilerinin haricinde; söz konusu birleşme işleminin, Şirketin konsolide finansal tablolarına etkisi bulunmamaktadır.

Sasa Polyester (SASA, Nötr): Önümüzdeki dönemde yurt dışında yapılabilecek yatırımlar ve kurulabilecek ortaklıklar ile küresel kredi ve sermaye piyasalarında gerçekleştirilebilecek işlemlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla, sermayesinin tamamı şirkete ait olan Sasa Uluslararası Finansal Yatırım'a ait olmak üzere Hollanda'da 1mn EUR sermaye ile Sasa Trading BV unvanlı yeni bir şirket kurulmuştur.

Şişecam (SISE, Sınırlı Pozitif): Yönetim kurulunun toplantısında, 20/07/2022'de kamuoyuna duyurulan, 180 Bin ton/yıl üretim kapasiteli buzlu cam fırını ile 20 milyon m2/yıl işleme kapasiteli enerji camı hattı yatırımlarında kapasite artışları kararı alınmıştır. Mersin/Tarsus'ta hayata geçirilecek buzlu cam fırını yıllık üretim kapasitesinin 244 Bin tona ve enerji camı hattı yıllık işleme kapasitesinin 26,6 milyon m2'ye yükseltilmesi hedeflenmektedir. Bu yatırımlar sonucunda, Şişecam'ın Türkiye'de kurulu buzlu cam üretim kapasitesinin, 2024 yılsonu itibariyle, 324 Bin ton/yıla ulaşacağı, kapasite artışları neticesinde yenilenmiş toplam yatırım bedelinin işletme sermayesi dahil 228mn EUR'a yükseleceği öngörülmektedir. 

Yönetim Kurulu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından 20 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirileceği duyurulan, Ankara Esenboğa Havalimanının kapasite artırımına yönelik ilave yatırımların yapımı ile iç/dış hatlar, CIP, Genel Havacılık terminalleri ve mütemmimlerinin işletme haklarının kiralanmak suretiyle verilmesi ihalesine katılmaya karar vermiştir.

Tav Havalimanları Holding (TAVHL, Sınırlı Pozitif): Şirket Yönetim Kurulu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından 20 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirileceği duyurulan, Ankara Esenboğa Havalimanının kapasite artırımına yönelik ilave yatırımların yapımı ile iç/dış hatlar, CIP, Genel Havacılık terminalleri ve mütemmimlerinin işletme haklarının kiralanmak suretiyle verilmesi ihalesine katılmaya karar vermiştir.

Tukaş Gıda Sanayi (TUKAS, Nötr): Şirket Torbalı fabrika yerleşkesinde 3,9 MW gücünde Çatı Güneş Enerji Santrali (GES) projesi yatırımı için T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'ne yapmış olduğu teşvik müracaatı onaylanmış ve Şirket'e 30mn TL tutarında Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.

Vestel Beyaz (VESBE, Nötr): Vestel Beyaz'ın hakim ortağı Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (VESTL, Sınırlı Pozitif) aktifinde olup halen kiracı sıfatıyla kullanmakta olan Manisa OSB'deki 107.148,5 m2 yüzölçümlü arsa ile söz konusu arsa üzerinde yer alan binanın değerleme raporlarında tespit edilen değerlerin ortalaması olan 674mn TL (KDV hariç) bedel üzerinden, Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den satış yoluyla devir alınmasına ve satış bedelinin peşin olarak ödenmesine karar verilmiştir.

SEKTÖR HABERLERİ

Borsa İstanbul: Borsa İstanbul Genel Müdürlüğünce; BIST 100, BIST 50, BIST 30, BIST Likit Banka, BIST Banka Dışı Likit 10, BIST Sürdürülebilirlik ve BIST Sürdürülebilirlik 25 endekslerinde 2023 yılı birinci üç aylık dönemi için (01.01.2023-31.03.2023) ekli tabloda yer alan değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir. Tablo için tıklayınız…

Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında HALKB.E, SKTAS.E ve TDGYO.E payları 20/12/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 19/01/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

VBTS kapsamında IDGYO.E ve ULAS.E payları 20/12/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 19/01/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, 'piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması', 'emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması' ve 'emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması' uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

VBTS kapsamında ATEKS.E ve EUREN.E paylarında 20/12/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 19/01/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

DİĞER ŞİRKET HABERLERİ

Başkent Gaz (BASGZ): 
EPDK'nın 12.11.2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kararı ile 2022-2026 Tarife Döneminde gerçekleştirilmek üzere Şirket için belirlenmiş olan yatırım tavanı kapsamında yapılacak yatırımlar için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından genel teşvik uygulaması kapsamında KDV istisnası desteği içeren Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir. Söz konusu belge kapsamında lisans bölgesindeki ilçelerde 6,18 milyar TL tutarında genişleme ve yenileme yatırımı yapılacak olup, 200bin yeni abone için ilave kapasite sağlanmış olacaktır.

Birikim Varlık Yönetimi (BRKVY): Şirket, DenizBank A.Ş.'nin gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, 16/12/2022 tarihinde satışa çıkarılan toplam 99,9mn TL anaparaya sahip bireysel portföyün ihalesini kazanmıştır. İhale sonuçlarının kesinleşmesi ihaleyi açan banka Yönetim Kurulu'nun onayına bağlı olup, onay sonrası satışa konu alacakların devir işlemleri ve sözleşmelerin imza süreci başlatılacaktır.

Döktaş Dökümcülük (DOKTA): 29.07.2022 tarihli açıklamada belirtilen Orhangazi Demir Döküm Tesisindeki talaşlı imalat yatırımı, planlamalar çerçevesinde tamamlanmıştır. Böylece Güriş devri sonrası, Orhangazi ve Manisa tesislerinde kapasite, modernizasyon, yenileme, verimlilik ve sürdürülebilirlik kapsamında yapılan yatırımlar yaklaşık 84mn EUR tutarına ulaşılmıştır.

Gür-Sel Turizm (GRSEL): Şirketin faaliyetlerinde kullanılmak üzere daha önce açıklanan toplam tutarı 75mn TL olan Mercedes marka 25 adet otobüsün teslimi tamamlanmış olup, 20.12.2022 tarihinde satıcı firmada teslim töreni gerçekleşecektir. Yine Mercedes marka toplamı yaklaşık 54mn TL olan 10 adet otobüs alımı için yeni bir anlaşma yapılmış olup, yeni otobüsler 2023 yılının ilk üç ayında teslim alınacaktır. Alınan yeni otobüslerin şirketin yurtiçi ve yurtdışı projelerinde kullanılması planlanmaktadır.

Sekuro Plastik (SEKUR): Şirketin YK Başkanı Murat Hakan Çil sahip olduğu 1,36mn TL'lik nominal hisseyi borsada işlem gören tipe dönüşüm için MKK'ya kaydettirdi. Şirketin ödenmiş sermayesi 13,9mn TL seviyesinde bulunuyor. Buna göre MKK'ya kaydettirilen söz konusu hisseler, ödenmiş sermayenin %9,8'ini oluşturuyor.
   
FAİZ PİYASALARI


Pazartesi günü ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %9 seviyesinde yatay seyretti. TCMB dün 24 milyar TL'lik (%9'dan, 7 gün vadeli) haftalık repo ihalesi açtı. Toplam fonlama tutarı ise repo ihaleleri kaynaklı 186 milyar TL oldu. 


Yurt içi tahvil piyasasında, dün verim eğrisinde faizlerde kısa vadeli tarafta yatay seyir gözlenirken, orta ve uzun vadeli tarafta düşüşler görüldü. Bu kapsamda, günlük bazda kısa vadeli tarafta yatay hareket gözlenirken, orta ve uzun vadeli tarafta 50 baz puana varan düşüşler görüldü. 
 

GÜNLÜK ÖZET PİYASA VERİLERİ


Kaynak Ziraat Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:

Anamur Belediyesi Yangına Karşı Tüm Ekibi İle Teyakkuzda

Silifkede Ekipler Yangınla ve Rüzgarla Mücadele Ediyor 4 Mahalle Boşaltıldı

Gazipaşa’daki Orman Yangını Anamur’u Tehdit Etti: Karaağa ve Lale Mahalleleri Gece Yarısı Boşaltıldı

Anamur ve Gazipaşa da şiddetli Orman Yangını

Kaymakam Duru, Çeltikçi ve Köprübaşı Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Gülnar ve Bozyazı Dereköy’de Elektrik Kesintisi: Aşırı Rüzgâr Nedeniyle Tedbir Amaçlı Kapattı.

Mersinde sıcaklar Kavuruyor

Yazlıkta İnternet Arayışında Olanlara Tavsiyeler

Anamur 17. Uluslararası Kültür ve Muz Festivalinde 200 Katılım Belgesi Takdim Edildi

ABD ve Rusya Arasında Ukrayna Krizi Yeniden Tırmanıyor, Diplomasi Trafiği Yoğunlaştı

Mersin’de Tarihi Kazıdan Büyük Keşif: 2 Bin Yıllık Roma Mozaiği Ortaya Çıkarıldı

ABD–Ukrayna Askeri İşbirliğinde Kritik Gerilim Tırmanıyor

Temmuz Başında Rusya’dan Ukrayna’ya Rekor İHA Saldırıları Hedef, Enerji, Sivil Alanlar ve Kritik Altyapılar

Ukrayna Rusya Üçüncü Tur Barış Görüşmeleri Bugün İstanbulda

Yazarların Standı Yediden Yetmiş’e İlgi Odağı Oldu

Emekli İl Müftüsü Yakup Aslan Hakk’a Yürüdü

Kaymakam Duru ve İlçe Protokolünden Gazilere Anlamlı ziyaret

Gazeteciler Cemiyetinden Jandarma Komutanına Ziyaret

Festivali Muhteşem Finalle Taçlandı

Mersin’de 7’den 70’e Herkes Eğlenerek Yüzme Öğreniyor

Mersinde 7. Lavanta Hasat Şenliği Coşkuyla Kutlandı”

Ünlüselek Hotel Plajı Mavi Bayrakla Anamur’un Gururu Oldu

Orman Yangını Çıkaran Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı.

Valilikten Ormanlara Giriş Yasaklandı: Acil Tedbirler Yürürlükte

Şehit Babasına Bilmeden Trafik Cezası Yazan Komutandan Örnek Davranış

Dereköy Muhtarı Gürel Bolluk’tan Aile Hekimi Lütfi Yalçın’a Teşekkür Plaketi

Dereköyü Sumak Camii Minaresine Aşureli Açılış

Bu Yılki Festival Kıbrıs Barış Harekatına Bir Vefa Yürüyüşüyle Başladı

Gülnar Sarınççık’ta 10 Bin Armut Ağaçlı, Havuzlu ve Modern Evli 80 Dönüm Bahçe Satılık

Olağanüstü Genel Kurul İlanı

Yükleniyor

Anamur Belediyesi Yangına Karşı Tüm Ekibi İle Teyakkuzda

Gazipaşa’daki Orman Yangını Anamur’u Tehdit Etti: Karaağa ve Lale Mahalleleri Gece Yarısı Boşaltıldı

Mersinde sıcaklar Kavuruyor

Temmuz Başında Rusya’dan Ukrayna’ya Rekor İHA Saldırıları Hedef, Enerji, Sivil Alanlar ve Kritik Altyapılar

Emekli İl Müftüsü Yakup Aslan Hakk’a Yürüdü

Kaymakam Duru ve İlçe Protokolünden Gazilere Anlamlı ziyaret

Gazeteciler Cemiyetinden Jandarma Komutanına Ziyaret

Ünlüselek Hotel Plajı Mavi Bayrakla Anamur’un Gururu Oldu

Orman Yangını Çıkaran Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı.

Dereköy Muhtarı Gürel Bolluk’tan Aile Hekimi Lütfi Yalçın’a Teşekkür Plaketi

Cumhur İttifakından Ortak Rauf Denktaş Parkı Açıklaması

CHP Lideri Özel’den Esnaf ve Ümit Özdağ’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal: ‘Orman Vasfını Yitirmiş Araziler Çiftçimize Kiralansın’

MHP’li Vekil Dr. Levent Uysal: 'Kadınlara Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı Müjdesi'

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda Önemli Konular Ele Alnacak

Alparslan Türkeş'in Anısına Sosyal Medyada Yoğun İlgi

MHP’Lİ UYSAL BRÜKSEL’DEN SESLENDİ: GÖÇMEN MESELESİNE TÜM DÜNYA SAMİMİYETLE YAKLAŞMALI

Balıkesir Üniversitesi ve Uyumsoft arasında iş birliği protokolü imzalandı

MERSİN BELLEK OFİSİ, FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

İş ve Dinlenme Arasında Denge Nasıl Bulunur? Uzmanlardan İpuçları

2027 Akdeniz Oyunları İçin Tesis İnşaatları Hızla Devam Ediyor

FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye İsviçre İle Karşılaşıyor

Anamurda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Renkli Geçti

ANTİSK İlkbahar Tenis Turnuvaları Coşkuyla Sona Erdi

7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda Macar Sporcu Feldhoffer'dan Tarihi Başarı

Ümit Milli Takım, Kosova'yı 4-2 Mağlup Etti

Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi: 2+1 Yıllık Anlaşma Sağlandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile rövanş maçına çıkıyor

Arda Güler'in Yeni Rotası Netleşti

Super Bowl LIX, 9 Şubat 2025'te New Orleans'ta gerçekleşti

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

"Aşk Adası Buluşması" ABD'de Zirvede: Hangi Zaman Dilimdesiniz?

Moda endüstriyel, çevre dostu ve sürdürülebilir uygulamalara yöneliyor

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

Mersin Üniversitesi'nde Yerli Oyun Teknolojileri Alanında Yeni Bir AR-GE Laboratuvarı Kuruldu

2025 LGS: A Kitapçığına Göre 15.’nci Soruda 3 Doğru Seçenek İddiası Öğrencilerin Kafasını Karıştırdı

Çocuklara Suç ve Güvenlik Eğitimleri Başladı

Durmuş Yılmaz Yeniden Denetim Kurulunda: Özel Eğitim İçin 16 Yıllık Mücadele Sürüyor

Türkiye’nin ilk Astronotu Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İle Birarada

Yücelen Akademi İlk Mezunlarını Verdi

YÜCELEN EĞİTİM VAKFI AKKUYU NÜKLEER SANTRAL EĞİTİM PROTOKOLÜ DEVREYE GİRDİ

Gençlik ve Spor Bayramını Uluslararası Robot Yazılım Ödülü İle Taçlandırdı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.