Tarih: 07.12.2023 09:38

Rosatom 2.Mersin Bölge Turnuvasında Bozyazıya Ödül Yağdı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Rosatom 2 Mersin Bölge Bozyazı Satranç Turnuvasında Bozyazılı öğrencilere ödül yağdı. 8 yaş altı ve 12 yaş altı katigoride sporcular  mücadele etti. Turnuvada 12 yaş altı katigoride Tunahan Alp Alkan birinci olarak 4 bin TL ödül ün sahibi oldu. Ekrem Arı ikinci olarak 3 bin TL nin, Samet Dervişoğlu ise Üçüncü olarak 2 bin TL ödülün sahibi oldu. 8 yaş altı katigoride ise Bünyamin Dinçgörür birinci olarak 4 bin TL nin,  Nasip Sertaç Tuğrul ikinci olarak 3 bin TL’nin sahibi oldu. 
Satranç turnuvasının Bozyazı da geleneksel hale gelmesinin bu yöndeki ilgiyi arttırması gençler arasında da satranca rağbeti arttırıyor. Rosatom olarak tüm sporcularımıza madalya ödülleri ilçe temsilcisi Yavuz Özcan ilçe satranç hakemleri Rüya Özcan, Süleyman Aybek, Şerife Bolaç tarafından taktim edildi.  
Turnuva sonunda öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Satranç Federasyonu ilçe temsilcisi Yavuz Özcan “Sporcularımızı tebrik ederiz. Sponsorumuz Rus nükleer Santrali Rosatom a ayrıca katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 
Turnuvamiza katkılarından dolayı Satranç Fedarasyonu il Temsilciliğimize ilçe temsilciliğimize ve fedakar hakemlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Sporcularımızın her daim yanında olan siz değerli ailelerimizi de ayrıca teşekkür ederiz. Turnuvamızın ev sahipliğini üstlenen Bozyazı Sahil Cafe işletmecisi Ali Kemal Özaalp’a ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” Dedi. 
MHA





 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —