-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
PTT AŞ tarafından bu yıl 51'incisi organize edilen Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali, Balıkesir'de gerçekleştirildi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde bankacılık, posta, lojistik, kargo ve e-ticaret gibi birçok sektörde müşterilerine hizmet sunan PTT AŞ, bu hizmet kollarının dışında sportif alanlarda yürüttüğü faaliyetlerle de adından s?
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde bankacılık, posta, lojistik, kargo ve e-ticaret gibi birçok sektörde müşterilerine hizmet sunan PTT AŞ, bu hizmet kollarının dışında sportif alanlarda yürüttüğü faaliyetlerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.
70 SPORCU DERECEYE GİREBİLMEK İÇİN TER DÖKTÜ
PTT AŞ personeli, bu yıl 51’incisi düzenlenen Postacı Yürüyüş Yarışması kapsamında ülkemizin 7 bölgesinde düzenlenen yarışmalara katılım sağladı. Bölge elemelerinde 366 personel ter dökerken elemelerde başarılı olan 70 personel, Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı. Balıkesir’de xslot düzenlenen final yarışmasında ise kadınlarda ve erkeklerde dereceye giren sporcular belli oldu.
51. Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali öncesinde düzenlenen açılış etkinliklerine PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten ile birlikte Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey katıldı. Türkiye Finali’nin, Balıkesir’de düzenleniyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülten, Balıkesir’in kültürel değerleri ve eşsiz doğasıyla insanı kendisine hayran bıraktığını xslot giriş vurguladı. Konuşmasının devamında PTT’nin her zaman daha iyiyi hedeflediğini ve bu bilinçle çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Hakan Gülten, PTT’nin pandemi, deprem gibi zor zamanlarda üstlendiği role de değindi. PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, Postacı Yürüyüş Yarışması’nda yaptığı konuşmasında “PTT bünyesinde çalışan dağıtıcı arkadaşlarımız günlük en az 15 km yol katediyorlar. Dağıtıcı arkadaşlarımızın toplam katettiği mesafe ise bir günde 380 bin km’yi aşıyor ve bu mesafe Dünya ile Ay arasındaki mesafeye eşittir. Bu özverili çalışmalarımız ile biz, dünyanın neresinden olursa olsun bize teslim edilen her gönderinin vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Final yarışması sonucuna göre; erkeklerde PTT Aksaray Başmüdürlüğü’nden Kadir Çolak birinci, PTT İzmir Başmüdürlüğü’nden Barış Çankır ikinci, PTT Trabzon Başmüdürlüğü’nden Kadir Öztürk üçüncü oldu. Kadınlarda ise PTT İzmir Başmüdürlüğü’nden Gülşen Çerçi birinciliği, PTT AŞ Genel Müdürlüğü’nden Nermin Arslanoğlu ikinciliği ve Gülay Kalıç ise üçüncülüğü elde etti.
PTT AŞ GENEL MÜDÜRÜ HAKAN GÜLTEN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, 51. Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali Ödül Töreni kapsamında da bir konuşma gerçekleştirdi. PTT AŞ’nin spora verdiği desteğe vurgu yapan Hakan Gülten “1981 yılından günümüze, katıldığımız Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması, spora verdiğimiz önemin örneklerinden yalnızca biridir. Bu vesileyle bugün gerçekleşen 2023 yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde dereceye giren sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyor, Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışmasında da tüm arkadaşlarımızın aynı gayreti göstereceklerine, ülkemizi ve Şirketimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inandığımı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
ÜLKEMİZ BALKAN ÜLKELERİ POSTACI YÜRÜYÜŞ YARIŞMASINDA TEMSİL EDİLECEK
Final yarışmasında dereceye giren 8 sporcumuz, 7 ülkeden 50 sporcunun yarışacağı Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışmasına katılacak ve ülkemizi temsil edecekler.
ÖDÜL TÖRENİNİN ARDINDAN BALIKESİR’DE YENİ KONSEPTLİ İŞ YERİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yürüyüş yarışması ve ödül töreni programlarının ardından Balıkesir PTT Başmüdürlüğü bünyesinde hizmete başlayan yeni iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.
PTT’nin teknolojik dönüşüm hamlelerine vurgu yapan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, Balıkesir’de açılan yeni konseptli iş yeri için şu ifadeleri kullandı:
“182 yıldır sunduğumuz birçok hizmet ile vatandaşlarımızın yanında olduk. Bugün de burada Balıkesir'deki hizmetlerimize değer katacağına inandığımız yeni iş yerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. 1840 yılından itibaren Teşkilat olarak ülkemizin dört bir yanında veriyoruz. İletişim teknolojilerinin birçoğunu da ülkemize biz kazandırdık. Teşkilatımız ilk telgrafın çekilmesi, ilk telefon hizmeti, ilk internet hatta ilk uydu ve ilk radyo yayınında önemli roller üstlenmiştir.
İş yeri ağımızın vatandaşlarımıza ulaşması ve çağın şartlarına göre hizmet vermesi çok önemli. Yeni konsept iş yerimizde hem posta tarafını hem banka tarafındaki gişeleri kısacası iş yerimizi tamamıyla yeniledik. Yeni konsept iş yerlerimizi birçok ilimizde de yaymaya çalışıyoruz. Yatırım planlamalarımız dahilinde bu dönüşümleri gerçekleştireceğiz. 4 binin üzerinde iş yerimizle her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. “
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
Yükleniyor


