Tarih: 06.12.2022 11:02

Öztürk: ″Yapay zeka inanılmaz hızlı değişiyor″

Facebook Twitter Linked-in

-Videolu Haber-

WPP Grup CEO’su Alemşah Öztürk, yapay zekanın hızla değiştiğini belirterek kırılma noktasında olduğumuzu söyledi.

Modern pazarlamanın gelişmesini amaçlayan Mobile Marketing Association- Mobil Mecralar Araştırma ve Pazarlama ve Reklamcılık Derneği (MMA), ana teması 'Future of Marketing: NEXT' olan bir etkinlik düzenledi.

 

MMA'in “Future of Marketing: NEXT” başlığı altında düzenlenen konferansına katılan WPP Grup CEO’su Alemşah Öztürk, Hibya Haber Ajansı ile yaptığı söyleşide NFT’ler ve metaverse’ün geleceğinini ele aldıklarını dile getirdi.

Öztürk, 'Bugün burada NFT’ler ve metaverse’ün geleceğini, neler olacağını, burada ne gibi fırsatlar var onları konuştuk. Bu konu çünkü sadece sanat değil.Sadece görsel sanatların değil, dans gibi farklı sanatlarında geleceğini etkileyecek bir konu. Bunların markalara ne gibi bir etkileri olacağından bahsettik.' dedi.

İnanılmaz bir dönemde olduğumuzu vurgulayan Alemşah Öztürk, 'Yapay zeka inanılmaz hızlı değişiyor. Ben kırılma noktasında olduğumuzu düşünüyorum.  Pazarlamanın bu yeni teknolojiyle olan entegrasyonunun bence tam Nokia 3110 zamanındayız şu an.' şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —