-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Özel çocuklara özel kutlama
Yeni yıl neşesi engel tanımadı, en özel yeni yıl kutlaması Konak Belediyesi’nin hizmete açtığı Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde yapıldı.
Yeni yıl neşesi engel tanımadı, en özel yeni yıl kutlaması Konak Belediyesi’nin hizmete açtığı Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde yapıldı. Engelsiz Yaşam Köyü’ndeki öğrencilerle bir araya gelen ve yeni yıl dileklerini ileten başkan Batur, “2023 yılı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü. Bizim için çok büyük anlam taşıyor. Onun bize emanet ettiği cumhuriyete ve onun ilkelerine bağlı yönetim anlayışımızla 2023’ü büyük bir coşkuyla karşılayacağız. Artık her şeyin çok güzel olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Yeni yıl kutlu olsun, her şey çok güzel olsun” dedi.
Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde, Çiğli Ataşehir Lions Kulübü organizasyonuyla yeni yıl kutlaması düzenlendi. Konak Engelsiz Yaşam Köyü öğrencilerinin doyasıya eğlendiği etkinliğe ev sahibi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Çiğli Ataşehir Lions Kulübü Başkanı Berrin Taşer Şahin ve kulüp üyeleri, PDG Esengül Erkan, PDG Ziya Nazlı ve eşi, Engelli Bireyleri Koruma ve Eğitim Vakfı (EBKOV) yöneticileri ve çalışanları, Ahbap Derneği üyeleri, Konak Engelsiz Yaşam Köyü eğitmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı. Birbirinden güzel etkinliklere sahne olan yeni yıl kutlamasında Konak Engelsiz Yaşam Köyü müzik atölyesi öğrencileri seslendirdikleri Haluk Levent şarkılarıyla büyük alkış aldı. Yine öğrencilerin hazırladığı, rengarenk kıyafetleriyle göz dolduran dans gösterisi de izleyenlerden tam not aldı.
Batur: Hedefimiz burada yapılan çalışmayı daha da büyütmek
“2023’e girerken bu güzel etkinlikte sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu oldum. Konak Engelsiz Yaşam köyü, yaptığımız en güzel işlerden bir tanesi. Yollar, kaldırımlar yapıyoruz, binalar inşa ediyoruz ama en önemlisi burada yaptığımız çalışmalar. Özellikle engelli çocuklarımıza ve ailelerine hizmet etmek, onların sıkıntılarının aşılması için çaba harcamak, onların yanında olmak, buraya geldiğinde yürümeyen çocuklarımızın yürüdüğünü görmek bizlere çok büyük mutluluk veriyor. Bizlere güvenen ve çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz burada yapılan çalışmayı daha da büyütmek. Daha fazla engelli bireyin, çocuğumuzun buradan faydalanmasını sağlamak. Bu konuyla ilgili çalışmalarımıza başladık.”
“2023 yılında her şeyin çok güzel olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz”
“2020, 2021, 2022 yılları zor geçti. Özellikle pandemi nedeniyle sağlık açısından çok zordu, arkasından ekonomik buhran ve kriz gibi sıkıntılı süreçler yaşadık. Ama 2023 yılı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü. Bizim için çok büyük anlam taşıyor. Onun bize emanet ettiği cumhuriyete ve onun ilkelerine bağlı yönetim anlayışımızla 2023’ü büyük bir coşkuyla karşılayacağız. İnanıyorum ki 2023 Türkiye’de ve dünyada bulaşıcı hastalıkların ortadan kalktığı, barışın egemen olduğu, özellikle ülkemizdeki ekonomik krizin sona erdiği bir yıl olur. Artık her şeyin çok güzel olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz. Yeni yıl kutlu olsun her şey çok güzel olsun.”
“Mutlu, sağlıklı yıllarımız olsun”
Etkinlik açılışında EBKOV Yönetim Kurulu Üyesi Avni Ersoy, etkinliğe emeği geçenlere vakıf adına teşekkürlerini iletti. Konak Engelsiz Yaşam Köyü Kurum Müdürü Aslı Kureta ise artık herkesin tanıdığı, yürümeyi Engelsiz Yaşam Köyü’nde öğrenen ilk öğrenci olan minik Ege Şen’e atıfta bulunduğu konuşmasında “EBKOV ailemin kalbinde, aklında, küçücük bedeniyle büyük sorunlar karşısında bize asla pes etmememiz gerektiğini öğreten, koca yürekli, soyadı gibi şen bir Ege var. Gelecek günlerin, onunla ve tüm çocuklarımızla, hepimiz için güzel geçmesini diliyorum. Mutlu, sağlıklı yıllarımız olsun” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
Yükleniyor


