Tarih: 21.09.2022 07:48

OPERASYONLARIN SIRRI

Facebook Twitter Linked-in

Icardi hariç, diğer 4 oyuncunun hareketleri çok gizliydi. Icardi'den sonra sarı-kırmızılıları en çok cezbeden isim ise Juan Mata.

2010-2012'de zirve yaptı

Tam bir kupa koleksiyoncusu, İspanyol yıldız bir futbolcunun kazanmak isteyebileceği her kupaya sahip... İspanya  Dünya Kupası 2010, 11-12 Chelsea  UEFA Şampiyonlar Ligi, sahabet Şampiyonlar Ligi 2012'de yine İspanya, Avrupa Ligi iki kez ve daha fazla... Kariyerinde 12 kupa bulunan Mata'nın koleksiyonunda tek bir şey eksik: Lig şampiyonluğu...

Valencia , Chelsea ve Manchester United'da olmadı!

34 yaşındaki oyuncu Valencia, Chelsea ve Manchester United formalarıyla forma giydi ancak ligde galibiyet elde edemedi. Mata, Galatasaray ile Çin Süper Ligi'ni kazanırsa müzesindeki tek yarım kalmış işi tamamlayarak tarihe geçecek.

Spor Toto'nun birinci lig takımlarından Göztepe'de transferin son gününde hareketli bir dönem yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, daha önce Belçikalı KV Oostende'de sahabet giriş forma giyen Avusturyalı golcü Marko Kvasina için teklif yaptı. İzmir temsilcisi, oyuncu ve kulüple anlaştı. 300 bin euro şahitlik ücreti ödemesi beklenen Göztepe, 24 yaşındaki Avusturyalı forveti İzmir'e getirip sözleşme imzalayacak.

Kariyeri boyunca Avusturya Viyana, Twente, SV Mattersburg, FC Luzern ve KV Ostend'de forma giyen Marko Kvasina, çıktığı 192 maçta 33 gol atıp 16 asist yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —