-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,47% 0,11
-
EURO
51,20% -0,01
-
GRAM ALTIN
6481,12% 0,99
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Opel’in başarılı modelleri 2022 yılını ödüllerle kapattı
Hemen hemen her modeli en az bir ödül alma başarısı gösteren Opel, 2023 yılında da aynı başarıya ulaşmayı hedefliyor.
Hemen hemen her modeli en az bir ödül alma başarısı gösteren Opel, 2023 yılında da aynı başarıya ulaşmayı hedefliyor. 2022 yılında kazanılan ödüllerle ilgili açıklamada bulunan Opel CEO’su Florian Huettl, “Heyecan verici, günlük kullanıma uygun ve hepsinden önemlisi elektrikli. Tüm bunlar aslında günümüzde Opel için olağan şeyler” derken, sözlerine şöyle devam etti, “Yeni Astra, Grandland veya Mokka gibi modellerle ve geleceğe hazır ulaşım çözümleriyle insanlara ilham veriyoruz. Bu başarı ancak örnek bir ekip performansı ile gerçekleşebilirdi. Bu başarı hem uzmanlar hem de müşteriler tarafından çok sayıda ödülle onaylandı. Bunun için teşekkür ederim” dedi.
'Türkiye ve Avrupa’da kazanılan prestijli ödüller'
Opel, 2022'nin başında Türkiye'de “Yılın En İtibarlı Binek Otomobil Markası” “The ONE” Ödülü’nü aldı. Heyecan verici, yenilikçi ve detaylarda özenli Opel Corsa, 40 yılı aşkın bir süredir oldukça popüler. Küçük sınıfın en çok satan modeli geçen sene İngiliz pazarında birkaç ödül aldı. Fleet World tarafından 'En İyi Filo Süper Minisi' seçildi. Ayrıca Carbuyer tarafından tüm sınıflarda 'Yılın İkinci El Küçük Otomobili' ve '2023 Yılının İkinci El Otomobili' ödüllerini de aldı. Opel Mokka, Letonya'da '2022 Yılının Otomobili' ve İrlanda'da '2022 İrlanda’da Yılının Küçük SUV'si' seçildi. Ayrıca batarya elektrikli Mokka-e ile İngiltere’de 'Erin Baker Ödülü'nü aldı.

'Yeni Astra 'Altın Direksiyon Ödülü’nün’’ sahibi oldu'
Sonbaharda Opel bir başka büyük onur daha yaşadı. Yeni Astra “2022 Altın Direksiyon Ödülü’nü’’ aldı. Çekici tasarımı, üstün teknolojileri ve ilk kez bir şarj edilebilir elektrikli hibrit versiyonuyla, kompakt sınıfın Rüsselsheim'li yeni üyesi, AUTO BILD ve BILD am SONNTAG okuyucularının yanı sıra uzman jüriyi de hem beş kapılı hatchback hem de bir Sports Tourer station versiyonuyla ikna etti. En çok satan modelin en güncel nesli, zorlu rakiplerini geride bırakarak “50.000 Euro'ya kadar En İyi Otomobil” seçilerek otomotiv endüstrisindeki en prestijli ödüllerden birini kazandı.
Opel böylece, olağanüstü bir başarı serisini tamamlamış oldu. 2020 yılında Opel Corsa-e ve 2021 yılında Opel Mokka-e ile Opel, Altın Direksiyon ödülünü daha önce iki kere almıştı. Ancak, gerçek bir 'şampiyon' olarak, yeni Astra ödüle doymuyor. 'Alman Otomobil Ödülleri'nin bağımsız GCOTY jürisi, Astra'yı '2023 Yılının Alman Kompakt Otomobili' seçti. Ayrıca Astra station wagon gövde tipi olan Astra Sports Tourer “Yılın Aile Otomobili” ödülüne layık görüldü.

Bunun dışında, Opel Rocks-e, kentsel ulaşıma yönelik tamamen yeni, tamamen farklı ve tamamen elektrikli yaklaşımıyla tüketicinin kalbini kazandı. İki kişilik yenilikçi hafif motorlu araç, olağanüstü tarzıyla segmentine yeni bir soluk getirdi. Auto Motor und Sport okuyucuları Rocks-e'yi 'Mini Otomobil' kategorisinde ezici bir üstünlükle '2022'nin En İyi Tasarım Yeniliği' olarak seçti.
Opel'in büyük modelleri de markanın koleksiyonuna yeni ödüller ekledi. AUTO BILD ve COMPUTER BILD okuyucuları geçtiğimiz günlerde oylarını kullandılar ve Opel Zafira-e Life üzerine geliştirilen elektrikli karavan Crosscamp Flex'e “2022 Bağlantılı Otomobil Ödülü”nü verdiler. Ayrıca, “2021 Yılının Uluslararası Vanı” seçilen en çok satan batarya elektrikli Opel Vivaro-e “2022 İrlanda’da Yılın Vanı” unvanını da aldı. Diğer yandan yenilikçi Opel Vivaro-e HYDROGEN ise Almanya'da “40. KS Enerji ve Çevre Ödülü”nü aldı.
Hibya Haber Ajansı
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor

