-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,85% -0,11
-
GRAM ALTIN
7245,74% 0,56
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Ödemiş'e yeni yıl müjdesi: Spor Salonu ve Yüzme Havuzu
Ödemiş Belediye Meclisi’nin 2023 yılındaki ilk toplantısından Ödemişli çocuklar ve gençler için yüzme havuzunu da içeren tam teşekküllü Spor Kompleksi müjdesi çıktı.
Ödemiş Belediye Meclisi’nin 2023 yılındaki ilk toplantısından Ödemişli çocuklar ve gençler için yüzme havuzunu da içeren tam teşekküllü Spor Kompleksi müjdesi çıktı.
Ödemiş Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı 2 Ocak Pazartesi akşamı Belediye Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Eriş başkanlığında yapılan toplantıda mülkiyeti Ödemiş Belediyesine ait Zafer Mahallesi’ndeki taşınmaz üzerinde “Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Tesisi” ve eklentileri ile ihtiyaç duyulması halinde aynı bölgede yer alan yeşil alanların da bu projeye uygun olarak düzenlenmesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak hizmet projesi yapılması konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu da görüşüldü.
Ödemişli çocuklara ve gençlere yeni bir spor tesisi yatırımı müjdesini veren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Kuzey Çevre Yolu İmar Revizyonu ile Ödemiş’e spor tesisi alanı olarak kazandırılan 4 bin 632 metrekarelik arsanın tapusunu geçtiğimiz Ekim ayında teslim aldıklarını hatırlatarak, “Yarı Olimpik yüzme havuzu, hentbola uygun ölçülerdeki spor salonu, oyun odaları, soyunma odaları ve diğer donatı alanları da olacak şekilde bir proje düşünmüştük. Bu doğrultuda tribünleri de içeren kafeteryasının ve yönetim odasının olduğu tam teşekküllü bir spor kompleksi yapılması için geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve bürokratlarımızla görüşme sağladık.
“YENİ YIL HEDİYESİ OLDU”
Bize ellerinden gelen tüm desteği vererek Ödemiş’e modern bir spor kompleksi ve yüzme havuzunu ortak çalışmayla kazandıracaklarını ifade ettiler. Bize de yeni yıl hediyesi oldu. Bu destekleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Tunç Soyer Başkanımıza ve çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim. Bunun yanında da yeşil alanımız var. Açık basketbol, voleybol, tenis sahası olarak değerlendirilebilir burası da. Biz yerimizi tahsisi ediyoruz, yapımı Büyükşehir Belediyemizin Ödemiş’e hediyesi olacak. Bu dev tesisin mülkiyeti bizde olacak.
Tam bir spor bölgesi olacak şekilde hayata geçmesini istiyoruz, İnşallah bu sene de kazıkları çakılır, ben özellikle yarı olimpik yüzme havuzu istedim, diğer spor alanları da dünya standartlarında olacak.
DEV TESİS KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK
Uluslararası turnuvalarda da salonumuz kullanabilecek düzeyde olacak, hakem odası dahi dünya standardına uygun olacak. Her şey çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzakta daha çok sporla, sanatla buluşması için.
Ayrıca yeşil bina olarak düşünülecek bu spor kompleksi kendi enerji ihtiyacını kendisi karşılayacak. Yenilenebilir enerji teknolojilerinden de yararlanılacak” diye konuştu. İlgili madde oybirliği ile kabul edildi.
DENETİM KOMİSYONU SEÇİMLERİ YAPILDI
Toplantıda Denetim Komisyonu seçimleri de gerçekleştirildi. 2022 mali yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt iş ve işlemlerinin incelenmesi amacıyla Denetim Komisyonu’nun 5 üyeden oluşması oybirliği ile kabul edildi. Gizli oylama ile yapılan seçim neticesinde Sema Bilgi, Faruk Taşkoyan, Asuman Karakayaoğlu, Mehmet Okumuş ve Derya Coşkun, Denetim Komisyonu’nun üyeleri oldu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
7 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: Gözler Büyük İkramiyede!
Müftü Deresi Yaşam Vadisi’nde Çalışmalar Haziran’da Başlıyor
Bu İftarda Manevi Ruh Gönüllere Dokundu
Yemek Yardımı Düzenlemesinde Lokanta ve Küçük İşletmeler İçin Eşitlik Çağrısı
3-D Oyun Konsolu Hakkında Bilmeniz gerekenler
Kadınlar Toplumsal Gelişimin Temel Taşıdır
Son Nesilden Yeni Doğuş Senaryosu
Yükleniyor

