-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,73% -0,07
-
GRAM ALTIN
7106,69% -0,03
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Nurten Serhadbeyi’ne Konak Belediyesi’nde son veda
CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi, Konak Belediyesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi, Konak Belediyesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda eden CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi için Konak Belediyesi önünde tören düzenlendi. Belediye binasının önüne getirilen tabutu başında gerçekleşen törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko ve Atila Sertel, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, CHP İzmir İl ve Konak İlçe yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Nurten Serhadbeyi’nin ailesi, arkadaşları ve sevenleri, Konak Belediye Meclis Üyeleri, Konak Belediyesi bürokratları ve çalışanları ile muhtarlar katıldı. Gözyaşlarının durmadığı törende Başkan Batur’un çağrısıyla Serhadbeyi’nin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Serhadbeyi, son yolculuğuna kırmızı karanfillerle uğurlandı.
Batur: Işıklar içinde uyusun, sevgili öğretmenimiz
Bir süredir mücadele ettiği hastalığının aramızdan ayırdığı Serhadbeyi için belediye önünde düzenlenen törende konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çok üzgün olduğunu ifade etti. Başkan Batur, boğazı düğümlenerek gerçekleştirdiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Her ölüm acı, her ölüm erken. Gerçekten de çok erken oldu ve bir anda elimizden kayıp gitti. Sevgili öğretmenimiz, değerli dostumuz, arkadaşımız, yoldaşımız, kardeşimizdi. Gerçek bir hanımefendiydi. Partimizin neferi, her noktada çalışmalarıyla herkese örnek olmuş çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Son dört yılda da belediye meclisimizde çok değerli çalışmalara imza attı. Çok insancıl, insanları dinleyen, problemlerine çözüm üreten, kendisini insanlara adamış, daha önce öğrencilerine adamış, İzmir’imizin çok değerli bir insanını kaybettik. Acımız çok büyük. Çok üzülüyorum. Her Öğretmenler Günü’nde mecliste konuşma yapardı, bu sefer yapamadı. Işıklar içinde uyusun, sevgili öğretmenimiz.”
Arslan: Cumhuriyet kadınıydı
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan da törende bir konuşma yaparak, “Çok değerli bir Cumhuriyet kadınını, öğretmenimizi, kadın kolları başkanımızı sonsuzluğa uğurluyoruz. Arkasından ne söylesek az. İyi bir anne ve öğretmendi. İzmir’i, ülkesini, bayrağını çok severdi. İnsanlara yardım etmeyi kendisine görev edinmiş bir Cumhuriyet kadınıydı. Bu yönüyle hepimize örnek olan bir büyüğümüzdü. Partimize, kentimize büyük emekleri var. Bu ani gidişiyle hepimizi çok derinden üzdü” dedi.
Küçükoğullarından: İçimiz acıyor
CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da “İçim acıyor, canım yanıyor. Kaybımızı derinden yaşıyoruz. Seni hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Kalbin kadar güzel olsun gittiğin yer” sözleriyle acısını ifade etti.
Beko: Sıcacık bir kalbi vardı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko aynı semtte büyüdüğü Serhadbeyi’ne son vedasında, “Sözün bittiği yerdeyiz. Biz Nurten hocamla aynı semtte büyüdük. Kendisi gerçek bir memleket sever, çocukları çok seven bir eğitimciydi. Sıcacık bir kalbi vardı. Ailesinin güzel annesi, bizim öğretmenimizdi. Güzel bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz” diye konuştu.
Sertel: Kadın mücadelesinde örnek bir insandı
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de “Her ölüm acı ama zamansız ölümler daha büyük acılar bırakarak yüreğimizi yaralıyor. En son İstanbul mitingine otobüslerle gitmiştik. Onun yaptığı börekleri, poğaçaları beraber yemiştik. Çok kıymetli bir insandı. Parti içerisinde kadınlarımızın mücadelesinde örnek gösterilecek bir insandı. Atatürkçü, yurtsever, solcu, devrimciydi. İzmirlinin, Konaklının kalbinde yaşayacak” dedi.
Şenkal: Emekçi arkadaşım, kız kardeşim
CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal da gözyaşları içinde konuşarak,
“Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Atatürk ilkelerine bağlı, CHP’ye gönül veren, çalışkan, emekçi arkadaşım, kız kardeşimizdi. Yıldızlar senin ışığın olsun, mekanın cennet olsun” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
Yükleniyor


