Tarih: 03.12.2023 18:30

Neval Giyim'de Sezon Başı Yüzde 30’luk ‘Herkes Kazansın’ İndirimi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri PTT karşısında Bir yıl önce açılan ve kısa sürede Anamur da halkın büyük ilgisini kazanan Neval Giyim üreticiden tüketiciye anlayışı ile kaliteden ödün vermeden indirimlerine devam ediyor. 
Tüm mağazalar sezon sonu indirime giderken Neval Giyim sezon başı indirimlerine başlayarak müşterilerin memnuniyetini kazandı. Mağaza sahibi Neval Öztürk yaptığı açıklamada "İnsanlarımızın alım gücünün zorlaştığı bir dönemde bir nebze olsun faydalı olma adına böyle bir kampanya başlattık. 
Bu kampanyamız farklı günlerde farklı markalarla devam edecek. Her ay indirim günlerimiz olacak. Böylece hem firmalar, hem biz, hem de müşterilerimiz kazanmış olacak.” Dedi. 
Yüzde 30’a varan indirimlerinin sadece bu seferlik değil, önümüzdeki dönemlerde devan edeceğinin altını çizen Öztürk amaçlarının sezon sonunda mağazada kalan ürünleri elden çıkarmak değil, sezon başında tüm seçenekleri bizi tercih eden halkımızın önüne sunuyoruz. 
Bayan giyiminde piyasayı ve üretim noktalarını takip ederek sürekli kendilerini güncellediklerinin de altını çizen Neval Giyim sahibi Neval Öztürk, “Her dönem Bizi takip etmeye devam edin.” Diyerek kararlı ve iddialı bir tutum sergiledi.
MHA


 


 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —