Tarih: 16.02.2024 12:10

Mustafa Dağ; ‘Herşey Mahallem Malaklar İçin’

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Malaklar Mahalle Muhtarı Mustafa Dağ, eşi Cennet Dağ ve Aza Adayları ile birlikte el ele mahallesine hizmet için birebir çalışıyor. Mahallesinin daha yaşanabilir bir yer olması için çalışma hırsı ile ev ev dolaşarak hem projelerini anlatıyor, hem de iki yıllık Muhtarlığı döneminde mahallesine yapılan hizmetleri hatırlatıyor. 
Çalışmaları sırasında önceki dönem muhtarı Mehmet Güzel’i de yerinde ziyaret eden Muhtar Mustafa Dağ;   “Mehmet Güzel muhtarımız, kendi döneminde mahallemize güzel hizmetler getirdi. Gerek bürokrasi ile gerek Mersin Merkezde ve merkezi hükümetimizle bağlantıları, bu hizmetlerin mahallemize gelmesinde etkili oldu. Muhtarlığı döneminde yapılan hizmetler için sayın Mehmet Güzele kendim ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum. 
Muhtarımızda ziyaretimizden oldukça memnun kaldı ve bana ve ekibime başarılar diler, kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren önceki dönem mahalle muhtarı Mehmet Güzel de, “Muhtarımızın azim ve kararlığı bizlere güven veriyor. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden memnunuz ve devamını diliyoruz.  Zaten halkın içinde yaşıyor ama Bundan sonra da halkla kaynaşması biraz daha sıklaştırması gerektiğini düşünüyorum. Buraya kadar gelip görüş alışverişinde bulunması beni ziyadesi ile memnu etti. Kendisine başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum.” Dedi. Mahallesinde “Dayanışma ve İmecenin “ her zaman var olduğunu dile getiren Muhtar Mustafa Dağ; “Demokratik bir şekilde seçim yapılacak ve kazanan halka hizmete devam edecektir. Hiç bir zaman “İkililik ve Kırgınlık” olmadığını ve olmayacağını dile getiren Muhtar Mustafa DAĞ diğer aday Mehmet Şahin’ e de başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —