Tarih: 18.11.2022 13:58

Gerisinde kaldılar

Facebook Twitter Linked-in

Bütün hafta bizi burada bırakmadın. Desteklerini hiçbir zaman geri çekmediler. Bugün oyuncular yönetimden aldıkları güvenle sahada rollerini oynadılar” dedi.

Ryza Chalimbay'ın altında üç sezon üst üste Avrupa'ya gitmeyi başardıktan sonra bu sezona kötü başlayan Yiğidolar, adeta bir kabusun içindeydi. Geçen haftaya kadar betjan tek bir lig yenilgisi almayan, evinde Ballkani'ye 4-3 yenilen ve taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Sivasspor vardı. Sadece Yigito bu sürece böyle bir güçle direnebilirdi.

Tecrübeli teknikerlerden oluşan bir ekip, Süper Lig'de ilk kez yenilmeyen Başakşehir'i devirerek kötü bir duruma son verdi. Bunu Kosova'da Balkany'ye karşı 2-1'lik bir rövanş ve geride kaldığı bir maçta etkileyici bir geri dönüş izledi. Talking League'in kırmızı beyazlı birincileri de ülkenin skoruna değerli katkılarda bulundu.

'Takıma inanıyorum'

Riza Chalymbay, ekibine her zaman inandığını söyledi: “Önemli kusurlarla devam ediyoruz. Sıkı bir ekiple iki şeritte oturmak zor. Biz sadece her zaman elimizden gelenin en iyisini yapan bir ekibiz. Bu anlamda Başakşehir-Balkan maçları  bizim için yeni bir başlangıç ​​oldu. Hem ligde hem de Avrupa'da bir dizi galibiyetle zirvede olmak istiyoruz. Takım olarak eksiklerimiz azaldıkça çok daha iyi hale geliyoruz. Biliyoruz. Hayranlarımız da betjan giriş bize güvensin ve destek versin.”

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi finalinde Monaco'yu mağlup ederek ilk iki sırasını güçlendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —