Tarih: 16.07.2023 02:37

Milletimin Birlik, Beraberlik ve Demokrasi Zaferi 7. Yılında Böyle Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü tüm yurtta olduğu gibi Anamur da da büyük bir coşku ile kutlandı. 15 Temmuz 2016 günü hain Fetö kalkışmasının ardından milletimizin yekvücut birlik olarak bastırdığı kalkışmanın 7. Yılı kutlaması Yeni Cumhuriyet Meydanında kaymakamlığın düzenlediği programla gerçekleşti. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programa, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Anamur Kaymakamlığınca Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Anamur Cumhuriyet Başsavcı Meriç Dede, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Emniyet Müdür V. Başkomiser Mustafa Çakmak, Jandarma Komutan V. Teğmen Yusuf Kırat, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, şehit aileleri, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve vatandaşların da katılımıyla saat 20.30’da Yeni Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz milli birlik ve Demokrasi günü programı gerçekleşti. 
Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden programın duasını İlçe müftüsü Mehmet Fidan gerçekleştirdi.  Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programda Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmalarda, Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği sürece Türk Milletinin bileğini hiçbir gücün bükemeyeceği vurgusu yapıldı. Tören, geleneksel olarak saat 00.13'te minarelerden yükselen selalarla son buldu. 
MHA


 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —