-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
MHP'li Uysaldan "Terörsüz Türkiye" Vurgusu
MHA – Düzce’de “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” kapsamında esnaf ve halkla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Mersin Milletvekili Levent Uysal, Terörsüz Türkiye vurgusu yaptı.
MHA – Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Mersin Milletvekili Levent Uysal, Düzce’de “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” kapsamında esnaf ve halkla bir araya geldi. Uysal, terörün son bulması gerektiğini ve MHP’nin bu yolda dimdik durduğunu belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), lideri Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde başlattığı "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik" temalı "Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları"nı sürdürüyor. Bu önemli organizasyonun bir parçası olarak, MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Düzce’de düzenlenen halk ve esnaf buluşmalarına katıldı. Buluşmada terörsüz bir Türkiye'nin önemi ve MHP'nin bu konudaki kararlı duruşu bir kez daha vurgulandı.
Milletvekili Uysal, konuşmasında, terörün son bulmasının toplumun huzuru ve geleceği için hayati önem taşıdığını belirtti. Terörün annelerin gözyaşını dindireceğini, gençlerin geleceğe daha umutla bakmasını sağlayacağını ve ülkenin kalkınmasına engel olan en büyük sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Uysal, MHP’nin teröre karşı mücadelesinde asla taviz vermeyeceğini ve ülkenin huzurunu bozmaya çalışan her oluşumun karşısında dimdik durmaya devam edeceğini vurguladı. Bu duruş, sadece bir siyasi parti politikası değil, aynı zamanda 85 milyon vatandaşın birliği ve güvenliği için verilen kutsal bir mücadele olarak nitelendirildi. "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik" şiarıyla çıktıkları yolda, bu buluşmaların sadece bir araya gelme etkinliği olmadığını, aynı zamanda ortak bir ideali paylaşma ve bu ideal etrafında kenetlenme fırsatı sunduğunu ifade etti. Uysal’a göre, Türk ve Türkiye Yüzyılı, sadece ekonomik ve teknolojik bir ilerleme dönemi değil, aynı zamanda barış, huzur ve kardeşliğin pekiştiği bir yüzyıl olacak.
Milletvekili Uysal, konuşmasında Düzce halkının milli ve manevi değerlere olan bağlılığına da dikkat çekti. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla kurduğu samimi diyalog, MHP’nin toplumun her kesimine ulaşma çabasının bir göstergesi oldu. Uysal, genel başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını Düzcelilere ileterek partinin bu önemli misyonunu yerine getirmek için çalıştığını belirtti. MHP'nin "Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları" serisi, ülkenin dört bir yanında devam edecek ve Türk milletinin teröre karşı ortak duruşunu güçlendirecek. Uysal, bu buluşmaların, terörün kökü kazınıncaya dek sürecek kararlılığın bir yansıması olduğunu söyledi. Fitneye değil, kardeşliğe kulak verme çağrısı yaparak, hep birlikte inançla ve azimle terörsüz bir Türkiye inşa edeceklerini vurguladı. Bu buluşmalar, MHP'nin vatanın bölünmez bütünlüğüne olan sarsılmaz inancını ve milletin birliğini koruma taahhüdünü bir kez daha gözler önüne seriyor.
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor

