• BIST 100

    9330,99%-0,08
  • DOLAR

    38,06% 0,38
  • EURO

    43,23% 1,56
  • GRAM ALTIN

    3929,59% 1,51
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,00

MHP Kongresi 8 Eylülde Ortak Aday Avukat Ahmet Yayla

Mithat ÜNAL-Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Kongresi 8 Eylül 2023'de gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Adnan Gübbük'ün aday olmayacağı belirtilen kongrede Avukat Mehmet Yayla'nın ortak aday olacağı açıklandı.

GÜNCEL 22.08.2023 21:21:00 1878
MHP Kongresi 8 Eylülde Ortak Aday Avukat Ahmet Yayla
Haberi Sesli Oku

Mithat ÜNAL-Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Kongresi 8 Eylül 2023'de gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Adnan Gübbük'ün aday olmayacağı elipsbet  belirtilen kongrede Avukat Mehmet Yayla'nın ortak aday olacağı açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen istişare toplantısında aday olmayacağını açıklayan İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Avukat Mehmet Yayla'nın kongrede ortak aday olduğunu belirtti. İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Satar, TÜRKAV Başkanı Adnan Tufan, Sağlık-Sen Temsilcisi Aydın Erzan, İmar-Sen Temsilcisi Enver Süygün, Orman-Sen Temsilcisi Muzaffer Bostan, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

 Toplantı da konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Adnan Gübbük 8 Eylül 2023'de gerçekleştirilecek olan kongre de iş yoğunluğu nedeniyle aday olmayacağını açıkladı. Çok küçük yaşlardan itibaren teşkilatta görevler aldığını belirten Gübbük: "Gençlik yıllarımdan bu tarafa görev istenmez alınır ilkesini kendimize şiar edinerek teşkilatımızın her kademesinde çeşitli görevler yaptım. 2014 yılında İlçe başkanımız istifa ettiğinde yönetim kurulunun en küçüğü olmama rağmen parti büyüklerimiz sen ilçe başkanı olacaksın dediler görevi üstlendim. 2018 yılında Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç'ın adaylığının açıklanması ile birlikte yine büyüklerimiz İlçe başkanımız olacaksın dediler görevden kaçmadım. Hepimizin gayretleri ile 2019 yılında yapılan yerel seçimleri kazandık, başta il başkanımız olmak üzere belediye başkanımız ve partimizin yöneticileri ile istişare ederek iş yoğunluğum nedeniyle 2020 yılında yapılan kongrede aday olmak istemediğimi belirttim. 
Ancak Genel Başkanımızın yerel seçimleri kazanan ilçe başkanları kongre de de aday olacak şeklindeki talimatı üzerine yeniden aday oldum. Yine genel merkezimizin talimatları doğrultusunda bir kongre takvimi açıklandı. Bu takvime göre Anamur İlçe Kongresi'nin 8 Eylül'de yapılması gerekiyordu. İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle istişare ederek işlerimin yoğunluğundan dolayı bu kongrede aday olmak istemediğimi belirttim. Hem il Başkanımız, hem belediye başkanımız hem de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım beraber devam etmemizi istediler ancak daha önce de belirttiğim gibi işlerimizin yoğunluğu nedeniyle yapılacak olan kongrede aday olmama kararı elipsbet giriş aldım, sağolsunlar kendileri de anlayışla karşıladılar. Biz İlçe başkanı olmayacağız ancak yine bu teşkilatın bir mensubu olarak gece gündüz demeden partimizin ve davamızın emrinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

 5 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığında yalnızca siyasi partilerle yarışmadıklarını belirten Başkan Gübbük: "5 yıl boyunca burada yalnızca rakibimiz olan siyasi partilerle yarışmadık. Aynı zamanda kendisini partiden ve davadan üstün gören, teşkilatımıza maddi manevi bir katkısı bulunmayan klavye delikanlıları ile de büyük mücadeleler verdik. 5 yılın sonunda aday olmayacağız varsa bir aday buyursun dedik ona da bir karşılık bulamadık. Ancak aramızdan bir kardeşimiz olan Mehmet Yayla, başkanım siz aday değilseniz ben bu kutlu göreve talibim diyerek adaylığını açıkladı. Kendisini hem tebrik ediyor hemde sonuna kadar destekliyoruz. Yüreği yeten varsa buyursun kongremizde aday olsun ancak bizim adayımız Mehmet Yayla kardeşimizdir bunu da herkes bilsin" dedi. Bugüne kadar kendisi ile yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür eden İlçe Başkanı Adnan Gübbük: " Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte bizimde hatamız olmuş olabilir. Bilmeden istemeden kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum. Bugüne kadar bizimle beraber partimize ve davamıza hizmet eden yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanımıza, ülkü ocakları başkanımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi. 
8 Eylül'de yapılacak olan kongre de aday olduğunu açıklayan Avukat Mehmet Yayla parti teşkilatında yaptığı açıklamada 8 Eylül'den sonra İlçe Başkanımız Adnan Gübbük'ten alacağımız bayrağı daha yükseklere taşımak için gece gündüz çalışacağız dedi. Teşkilatta görev aldıkları sürede hizmet eden yöneticilere teşekkür eden İlçe Başkan Adayı Yayla: " Bugüne kadar teşkilatımızda görev alan başta İlçe Başkanımız Adnan Gübbük'e ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 8 Eylül'de yapılacak olan kongrede İlçe başkanı seçilerek yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Adnan Gübbük başkanımızdan alacağımız bu kutlu bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Akşamın bu saatinde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Toplantı da konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Adnan Gübbük'e partiye ve davaya verdiği katkılar nedeniyle teşekkür etti. İlçe Başkanlığının özveri isteyen bir iş olduğunu vurgulayan Başkan Kılınç " İlçe Başkanlığı özveri ve fedakarlık isteyen bir iştir. Bütün derdi dinlersiniz, hem partiye hem vatandaşa mesai harcarsınız ve tüm bunları herhangi bir karşılık beklemeden  gönülden yaparsınız. Bu nedenle 5 yıldır ilçe başkanlığımızı fedakarca yürüten değerli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Milletvekilliği dönemimden bu yana benim için teşkilat daima ön planda olmuştur. Bizler teşkilatının emrinde vatandaşlarımızın hizmetine koşan insanlarız. Bugüne kadar ne kadar teşkilatımıza bağlı kaldıysak inşallah bundan sonra da teşkişatımızın emrinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde hem Anamur Belediyesini yeniden kazanacağız hem de Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne üç hilalli bayrağımızı asacağız" dedi. 
İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Avukat Mehmet Yayla'ya tam destek veren Belediye Başkanı Hidayet Kılınç : "Mehmet kardeşimiz teşkilatımızın tanıdığı sevdiği bir arkadaşımız. Ben 8 Eylül'de gerçekleştireceğimiz kongrede kendisinin kazanacağından hiç şüphe duymuyorum. Çıktğı yolda kendisine başarılar diliyor, daima destekçisi olduğumu da belirtmek istiyorum." dedi. İlçe Kongresi'nin 8 Eylül 2023 Cuma günü Yıldız Düğün Salonu'nda yapılacağı öğrenildi.
MHA

Anahtar Kelimeler: Kongresi Eylülde Ortak Avukat Ahmet Yayla

Antalya'da Filistin İçin Barış Masası Kuruldu

Kütüphane Haftası Anamurda “Üreten Kütüphaneler” Teması ile Kutlandı

7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda Macar Sporcu Feldhoffer'dan Tarihi Başarı

Anamur’da Türk Polis Teşkilatının 180. Yılında Anlamlı Tören

Jandarma’dan Polis Haftası’na Anlamlı Ziyaret

Mersin’de Jandarma Kaçaklara Göz Açtırmıyor!

Anamur'da Umre Ödüllü Bilgi Yarışması Heyecanı Başlıyor

Kaymakam Bozdemir'den Türk Polis Teşkilatının 180. Yıl Dönümüne Özel Mesaj​

Telegram Futbol Gupları

Berkant’ın İçinde Fark Ettiği Şimdiki Evren

Gölgedeki Kalp: Sessiz Bir Aşkın Sırrı

Jandarma Anamur ve Çamlıyayla’da 56 Litre Sahte İçki Ele Geçirdi

18 Yıla Mahkum Firariye JASATtan Nefes Kesen Operasyon

Jandarmadan Kaçak Sigara Operasyonu

Kaçak Kazı Yapan Şahıs Jandarma Tarafından Suçüstü Yakalandı

Anamurda Kayıp Ruhlar Ormanı Efsanesi

Atik’ten Acı Haber: Cansız Bedeni Ormanlık Alanda Bulundu

Türk Doktor Mehmet Öz, ABD'nin (CMS) Direktörü Olarak Onaylandı

Trup’ın Müdalalesi Sonrası Finans Piyasalarında Güncel Durum

Anamur’da Günübirlik Piknik Alanı Hizmete Açıldı

Arıcılara GES Projesine Karşı, ‘Kovanlarınızı Yaylaya Koyun’ Çağırısı

Genç Oyuncu Kubilay Aka’nın Sosyal Medyada Yükselişi Dikkat Çekiyor

Berna Laçin'in Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Yarattı

Gazze'de Un Krizi Gaza Etiketi Küresel Dikkat Çekiyor​

Alparslan Türkeş'in Anısına Sosyal Medyada Yoğun İlgi

Loadcell (Yük Hücresi) Nedir? Çalışma Prensibi ve Kullanım Alanları

Anamur Kadın Girişim, El Emeği Ürünler, Sosyal Dayanışma

Anonim Türküler, Halkın Duygularını Yansıtan Ezgiler

Uzmanından Kalp Krizinden Korunmak İçin 7 Altın Öneri

Çin 100 Milyon Dereceyi Aşan Yapay Güneş Yaptı

Yükleniyor

Antalya'da Filistin İçin Barış Masası Kuruldu

Anamur’da Türk Polis Teşkilatının 180. Yılında Anlamlı Tören

Jandarma’dan Polis Haftası’na Anlamlı Ziyaret

Mersin’de Jandarma Kaçaklara Göz Açtırmıyor!

Kaymakam Bozdemir'den Türk Polis Teşkilatının 180. Yıl Dönümüne Özel Mesaj​

Jandarma Anamur ve Çamlıyayla’da 56 Litre Sahte İçki Ele Geçirdi

18 Yıla Mahkum Firariye JASATtan Nefes Kesen Operasyon

Jandarmadan Kaçak Sigara Operasyonu

Kaçak Kazı Yapan Şahıs Jandarma Tarafından Suçüstü Yakalandı

Atik’ten Acı Haber: Cansız Bedeni Ormanlık Alanda Bulundu

Alparslan Türkeş'in Anısına Sosyal Medyada Yoğun İlgi

MHP’Lİ UYSAL BRÜKSEL’DEN SESLENDİ: GÖÇMEN MESELESİNE TÜM DÜNYA SAMİMİYETLE YAKLAŞMALI

Balıkesir Üniversitesi ve Uyumsoft arasında iş birliği protokolü imzalandı

MERSİN BELLEK OFİSİ, FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

İş ve Dinlenme Arasında Denge Nasıl Bulunur? Uzmanlardan İpuçları

Anamur Belediye Seçim Sonuçları

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda Macar Sporcu Feldhoffer'dan Tarihi Başarı

Ümit Milli Takım, Kosova'yı 4-2 Mağlup Etti

Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi: 2+1 Yıllık Anlaşma Sağlandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile rövanş maçına çıkıyor

Arda Güler'in Yeni Rotası Netleşti

Super Bowl LIX, 9 Şubat 2025'te New Orleans'ta gerçekleşti

NBA'DE LUKA DONČIĆ'İN LAKERS'A GEÇİŞİ OLAY OLDU

NBA’de Sürpriz İlgi: Maxi Kleber İstatistikleri Zirveye Çıktı!

Lakers Fırtınası! Son Günlerde Spor Dünyasının Zirvesinde

Anamur’un Gururu! İbrahim Takmet, Kickboks Türkiye Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Berna Laçin'in Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Yarattı

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

"Aşk Adası Buluşması" ABD'de Zirvede: Hangi Zaman Dilimdesiniz?

Moda endüstriyel, çevre dostu ve sürdürülebilir uygulamalara yöneliyor

İleri Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Stratejileri: Yaşam Ayavefe'nin Çevresel Vizyonu

Kızılcık Şerbeti'nde Büyük Ayrılıklar ve Gerilim Dolu Yeni Bölümler

Kızılcık Şerbetinde bu Hafta Neler Oldu?

Anamur'da Cami Cemaati Bayramda Çocukları Sevindirdi

Mersin Büyükşehir Kurs Merkezi Anamur’da Yüzlerce Öğrenciye Umut Oluyor

Ünal, “AN” Kitabı İçin İlk İmza Gününü Bu Cuma Yücelen Vakfı’nda Gerçekleştirecek

Öğrenci Kimlik Kartı Kayıp İlanı

Silifke’de 15 Öğretmene Model Uçak Eğitimi Sertifikası Verildi

Öğretmenler günü öncesi çocukların öğretmenlerine olan sevgi ve özgüven bağlarını arttıralım

Yeni Dünya Zirvesi: Gençlere Yeni Dünyanın Kapılarını Araladı

Lidya Grup, SIGN İstanbul 2024’de global markaların yeni ürünleri ile teknoloji şovu yapacak

KARİYER MERKEZİ İŞ GÜCÜ PİYASASININ FOTOĞRAFINI ÇEKİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN KURSLARI SAYESİNDE 3 ÜNİVERSİTEYİ DERECEYLE KAZANMAYI HAK ETTİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.