Tarih: 23.01.2024 12:38

Mezitli İYİ Parti Yönetimi Görevden Alındı

Facebook Twitter Linked-in

MHA - İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı, Mezitli ilçe teşkilatının görevden alındığını açıkladı. 19 Ocak 2024 tarihi itibariyle gerçekleşen bu değişiklik, yazılı bir tebligat aracılığıyla duyuruldu. Açıklamada, ilçe yönetiminin parti kararlarına uymadığı ve emirleri dinlemediği belirtilerek, Erhan Antalyalı başkanlığındaki yönetimin tamamının görevden alındığı ifade edildi.
 İlçe Başkanı Ertan Antalyalı'nın karar defterini parti teşkilatından almayarak vermediği iddiasıyla ilgili olarak ise yasal yollara başvurulacağı belirtildi. İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı'nın yazılı açıklamasında, 19 Nisan 2024 tarihi itibariyle ilçe yönetiminin görevden alındığı ve bu tarih ve sonrasında alınan hiçbir kararın geçerli olmadığı vurgulandı. İl Başkanlığı, konuyla ilgili yazışmaların yer aldığı belgeleri basın ve kamuoyuyla paylaştı. Açıklama metni şu şekildedir:
Mersin İl Başkanlığı, 19 Ocak 2024 tarihi itibariyle Mezitli İlçe Teşkilatı'nın görevden alındığını duyurur. Görevden alma kararı, ilçe yönetiminin parti kararlarına uymaması ve emirleri dinlememesi sebebiyle alınmıştır. Erhan Antalyalı başkanlığındaki yönetimin tamamı görevden alınmıştır. Ayrıca, İlçe Başkanı Ertan Antalyalı'nın karar defterini parti teşkilatından almamak ve vermemekle ilgili yasal süreç başlatılacaktır. Tüm Mezitli İlçe Teşkilatı üyelerinin 19 Nisan 2024 tarihi ve sonrasında alınan kararlara itibar etmemeleri önemle belirtilir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 Av. Suat Şahin
İYİ Parti Mersin İl Başkanı
 


 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —