-
BIST 100
17860,63%-0,36
-
DOLAR
47,92% 0,00
-
EURO
55,53% -0,01
-
GRAM ALTIN
6714,67% -1,31
-
Ç. ALTIN
10776,13% 0,20
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivandan Seçim Açıklaması
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, konuşmasında il ve ilçe seçim kurullarından alınan verilere de değindi.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, konuşmasında il ve ilçe seçim kurullarından alınan verilere de değindi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde, 806 mahallede ve 906 sandık bölgesinde, 4 bin 455 sandıkta toplam 1 milyon 387 bin 345 kayıtlı seçmenin oy kullanacağını açıklayan Vali Pehlivan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için alınan güvenlik önlemleri hakkında da bilgi verdi.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, İlçe Emniyet Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanları ve basın mensupları katıldı. Vatandaşların özgür iradesini sağlıklı bir şekilde sandığa yansıtabilmelerini ve huzurun bozulmamasını sağlayacaklarını belirten Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen Seçim Güvenliği Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesinde bir açıklama yaptı. Vali Pehlivan açıklamada, Mahalli İdareler Seçimleri için alınan güvenlik önlemlerini detaylandırdı. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen seçim takviminin doğrultusunda hareket ettiklerini ve seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde işlemesi için gereken adımları attıklarını vurguladı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, il ve ilçe seçim kurullarından alınan verilere dayanarak verdiği bilgide, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan seçimlerde toplam 1 milyon 387 bin 345 kayıtlı seçmenin oy kullanacağını açıkladı. Seçimlerin, 806 mahallede ve 906 sandık bölgesinde, 4 bin 455 sandıkta gerçekleşeceğini belirtti.
Seçim günü görev alacak güvenlik personeli ve kullanılacak ekipmanlar hakkında bilgi veren Vali Pehlivan, toplam 9 bin 858 güvenlik personelinin görev yapacağını ifade etti. Bu personelin yanı sıra bin 492 aracın da seçim güvenliği için görev alacağını belirtti. Ayrıca, hava araçları, gemiler ve botların da güvenlik tedbirlerine destek olacağını dile getirdi.
Vatandaşların Huzuru Ön Planda
Vali Pehlivan, seçim sürecinde vatandaşların huzurunun ön planda olduğunu vurgulayarak, seçim günü görev alacak personelin seçim güvenliği eğitimi aldığını belirtti. Ayrıca, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nin seçim sürecini takip etmek için özel olarak kurulduğunu ifade etti.
Seçim günü, genel asayişin ve emniyetin sağlanması için silah taşımanın yasak olduğunu hatırlatan Vali Pehlivan, seçim sürecinin sorunsuz geçmesi için alınan tedbirlerin detaylarını paylaştı. Bunlar arasında plaka tanıma sistemleri, kamera izleme sistemleri ve güvenlik kameralarının etkin kullanımı gibi önlemler bulunuyor.
Vali Pehlivan, Mersin'de seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve vatandaşların huzurunun bozulmayacağını belirtti. Seçim sürecinin demokratik bir ortamda ve güven içinde tamamlanması temennisinde bulundu.
Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’nde Şehitoğlu Güven Tazeledi
ANKA-DER 33 BİRİNCİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİ
Somali Kedisi: Tilki Kuyruklu Uzun Tüylü Habeş
Toptan Mantı ile Geleneksel Lezzeti İşletmenize Taşıyın
18 işçinin ölümünden 21 Yıl hüküm giyen Şüpheli 8 yıl sonra JASAT Operasyonu ile Silifkede Yakalandı
Kesilen Okaliptüs Ağaçlarının Gövdesi Kıpkırmızı Olmuştu
Maslak'ta 7 Gün 24 Saat Kesintisiz Çilingir Hizmeti
Üretici Şah, 2 Yıldır Bir Türlü Yapılmayan Yolu Cimer’e Taşıdı
YENİ Parti Anamur Kurucu İlçe Başkanı Çetin Mutlu Oldu
Bayındır: ‘Marka Kent Anamur’a Bu Manzara Yakışmıyor ’
Telegram Grupları ve Topluluk Keşfi: Telegram Grup Listeleri Ne İşe Yarar?
Hayatımın Mucize Anı O Orman Yangını Haberi
Baget Çanta Günlük Hayatta ve Gece Hangi Kıyafetlerle Kombinlenir? Stilinizi Yükseltecek Öneriler
MHP’li Dr. Levent Uysal: "Çiftçimiz Tapusunu Bekliyor"
MHP Anamur İlçe Yönetiminde Görev Dağılımı
Dereköy de Bu Yılın Aşuresi İle Misafirhane Açıldı
ANKA-DER33 OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
Başkan Deniz CHP'den İstifa Etti.
BU CUMA DEREKÖY’DE ÇİFTE HEYECAN: MUHTAR BOLLUK'TAN AŞURE ETKİNLİĞİ VE MİSAFİRHANE AÇILIŞI İÇİN AÇIK DAVET
YKS Sonuçlarına Göre Nasıl Tercih Yapmalısınız?
Korku Sinemasında "Other Mommy" Rüzgarı
Bütçemi Zorlamadan Nasıl Araba Alırım?
"ANAMURDA MUZ İÇİN 25 YILLIK ÇAĞIRI: İTHAL MUZ YERİNE YERLİ MUZ TÜKETİN"
Emine ve Ali Çiftinin Eskişehir Ve Anamur’u Buluşturan Görkemli Düğünü
Anamur'da Gözler Durmuş Deniz'de! CHP'de Kalacak mı, Yeni Parti'ye mi Geçecek?
İkinci El Rolex Saat Satışı
Güneş Paneli Ölçüleri Ve Kurulum Alanı Hesabı
Etiyopya Kahvesi Tadım Rehberi
Özgür Özel Yeni Parti Kuracağını Açıkladı! Gözler 27 Temmuz'da, TBMM Dengesi Değişebilir
Kırmızı Et Fiyatlarında Son Durum! Dana ve Kuzu Eti Fiyatları Geriledi
Yükleniyor

