Tarih: 26.12.2023 12:11

Link ile Ödeme Nedir, Kimler için Uygun?

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Link ile ödeme herhangi bir web sitesi yada bir entegrasyona gerek duymadan ürün/hizmet satışlarının ödemesini alabileceğiniz bir yöntemdir. Müşterilerinize ürün/hizmet seçenekleri için ödeme yapacakları tutarda bir tahsilat bağlantısı oluşturursunuz.

Linkle Ödeme Bağlantısı Oluşturma

ParamTIK ile ürünlerinize özel olarak ödeme linkleri oluşturabilirsiniz. Dilerseniz her müşterinize özel fiyatlı satış yapabileceğiniz şekilde ayarlama da yapabilirsiniz. İster tek ödeme, isterseniz de taksitli ödeme almanıza olanak sağlayan linkle ödeme alma hizmeti oldukça esnek bir yapıya sahip.

Online Ödeme Alma sürecinde Param tüm ürün ve hizmetleriyle her anında yanında.

Link ile ödeme aracılığıyla ürün yada hizmetlerin satış tutarını, stok adedini, ürün görselini ve taksit seçeneğini belirleyerek ödeme linki planlayabilirsiniz. Oluşturulan bu linkle ödeme URL’lini müşterinize dilediğiniz bir şekilde sms, mail, sosyal medya v.b. yerlerden ileterek ödeme yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Dünyanın Her Yerinden Ödeme Alın

Link ile tahsilat hizmetiyle dünyanın herhangi bir yerinden ödeme alabilirsiniz. Yurtdışına satış yapmak ve ödeme almak artık çok daha kolay.

 

Sosyal medya satışlarınızda geleneksel yöntemlerin dışında size kolaylık sağlayan bu hizmet ile müşterilerinize kolayca ulaşın. Oluşturduğunuz link ile sosyal medya da edindiğiniz müşterilerinizden saniyeler içinde ödemelerinizi alabilirsiniz.

 

İşletme yada bireysel olmanız farketmez, sadece tek bir hizmet kullanarak herhangi bir ek kurulum olmadan tahsilatlarını yönetebilirsin. ParamTIK ürünü ile sanal pos ve web sitesi ihtiyaçlarını ortadan kaldırarak kolayca ürünlerini yada hizmetlerini kitlene sunabilirsin.

Daha fazla detay ve bilgilendirme için bugün hemen param.com.tr adresini ziyaret et, ürün sayfasını incele ve müşteri temsilcisi ile görüşme yap! İşlerini hızlı ve kolayca büyütmenin yolu Param’da.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —