-
BIST 100
16226,66%-0,16
-
DOLAR
44,21% 0,07
-
EURO
51,10% 0,14
-
GRAM ALTIN
6934,03% -2,51
-
Ç. ALTIN
11467,55% -1,01
Lidya Grup, SIGN İstanbul 2024’de global markaların yeni ürünleri ile teknoloji şovu yapacak
Lidya Grup, SIGN İstanbul 2024’de global markaların yeni ürünleri ile teknoloji şovu yapacak
Dijital baskı sektörünün lideri Lidya Grup, temsil ettiği global markalar Xerox, Keundo, Duplo, Kongsberg, EFI, Epson, JWEI, Sutec ile dijital baskı makineleri sektöründe, baskı alanındaki farklı teknolojileri uçtan uca bir arada sunan dünyanın sayılı şirketlerinden birisidir. Temsil ettiği global markalar, bilgi birikimi, tecrübesi, organizasyon yapısı ve finansal gücü ile Türkiye ve EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde liderdir.
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 31 Ekim ve 3 Kasım tarihleri arasında SIGN İstanbul 2024 Fuarı’na katılacak olan Lidya Grup, temsil ettiği global markaların yeni ürünleri ile teknoloji şovuna imzasını atacak. Her markadan 20’ye yakın dijital baskı makinesinin olduğu standta, ağırlıklı olarak ilk kez görücüye çıkacak olan Keundo makineleri bulunacak. Fuarın buluşma noktası olan standında, ülke genelinden gelen ziyaretçilerini ağırlarken, fuara özel kampanyalı fiyatları ve uygun finansman çözümleri ile ses getirmeye devam edecek. Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasını bir araya fuar, yurtiçi ve yurtdışından profesyonel ziyaretçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşecek.
Lidya Grup, uygun finansman çözümleriyle daima müşterilerinin yanında yer alıyor
2001 yılında kurulan Lidya Grup, aradan geçen 23 yılda sektöründe birçok ilke imza attı ve atmayı sürdürüyor. Xerox, Keundo, Duplo, Kongsberg, EFI, Epson, JWEI global markaları temsil eden Lidya Grup’un, 2022’de Başakşehir’de faaliyete başlayan Dijital Deneyim ve Eğitim Üssü, ülkemizin yanı sıra bulunduğumuz coğrafyada ilk ve tekdir. Ülkemizde, 8 bölgedeki merkez ofisi ve 23 bayisiyle, daima müşterilerinin yanında yer alan Lidya Grup, teknoloji danışmanlığının yanı sıra proje finansmanı sağlamaya devam ediyor. Yurtdışında da yatırım yaparak, 2022’de İngiltere’de Lydia Digital ltd faaliyetine başladı.
Dijital baskıda zirvede yer alıyoruz
Yurtiçi ve yurtdışında katıldıkları tüm fuarlarda Lidya standının teknoloji şölenine dönüştüğünü kaydeden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz, şunları söyledi:
“SIGN İstanbul 2024 fuarındaki standımızda, dijital baskı makinelerinin en star makinelerini, herkesin görebilmesi ve deneyimlemesi için sergiliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Keundo ve JWEI global markalarının Türkiye’nin distribütörü olduk ve markaların ürünleri ilk kez standımızda yer alıyor. Temsil ettiğimiz Xerox, Keundo, Duplo, Kongsberg, EFI, Epson, JWEI ve Sutec markalarının hepsi dijital baskı sektöründe gözükse de, markaların teknolojileri ve hizmet verdikleri alanlar birbirinden farklıdır ve bu nedenle yatırım kararından önce incelenmesi önemlidir. Fuara özel düzenleyeceğimiz kampanyalı fiyatlar ve uygun finansman çözümlerimiz ile son yılların başarılı fuarlarından birisini daha geçirmeyi planlıyoruz. Hem yeni teknolojileri görme, hem ihtiyaçları karşılama noktasında ciddi bir ziyaretçi ilgisiyle karşı karşıya olacağız. Lidya Grup olarak bizler, yaptığımız her işimiz de daima en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve elde ettiğimiz başarılar neticesinde şirketimizi Türkiye’de ve Londra’daki Lydia Digital ltd şirketimiz ile Birleşik Krallık başta olmak üzere bulunduğumuz coğrafyada ve globalde zirvede tutmaya devam ediyoruz.” dedi.

İlk defa lansmanı yapılacak makineler bulunuyor
SIGN İstanbul 2024 Fuarı’ndan sektörün beklentilerin yüksek olduğunu belirten Lidya Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Adem Öz, şunları anlattı:
“Fuarın olduğu tarihler, sektörümüzde sezonun önemli ayları arasında olduğu için fuardan beklentileri yükseltiyor ve fuar bu açıdan alım için doğru bir buluşma noktası haline geliyor. Lidya olarak fuarda, temsil ettiğimiz Xerox, Keundo, Duplo, Kongsberg, EFI, Epson, JWEI, Sutec’den oluşan markalarımızdan yeni teknolojileri sergileyeceğiz. Bu makinelerden bazıları ilk kez Türkiye lansmanını yaptığımız ürünlerimiz olacak. Standımıza gelen tüm ziyaretçilerimize dijital baskı alanında uçtan uca son teknolojiyi deneyimleme fırsatı sunmaya devam ediyoruz. Kobi’lerden endüstriyel işletmelere kadar her sektöre ve her segmente hizmet veriyoruz.” dedi.
Lidya Grup olarak, 23- 26 Ekim tarihleri arasında yine TÜYAP’da düzenlenen Ambalaj Fuarı’na katılacaklarını da anlatan Adem Öz, özellikle pandemiden sonra ambalaj sektörünün ciddi bir büyüme ivmesi yakaladığının altını çizerek, ambalaj sektörüne uçtan uca hizmet verecek global dijital baskı makineleri ürün gamına sahip olduklarını ve sektöre hizmet vermeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
Yükleniyor

