Tarih: 10.03.2024 11:19

Kuzin; ‘İnsan Merkezli ve Gönüllere Dokunan Bir Hizmet Anlayışını Benimsiyoruz’

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin, Anamur’u, çağın gereklerine uygun ve ilçemizin elzem ihtiyaçlarını ön plana çıkaran projelerimizle hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Toplumun temelini oluşturan fertlerin, sağlık, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını gözeterek hazırladıkları projeleri 1 Nisan sabahı hayata geçirmeye başlayacaklarını kaydeden Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin; “Merkezimize Anamur’umuzu koyarak Sosyal Belediyecilik yapacağız. Biz Atatürk’ün yolundan sapmadan, onun ilkelerini kendimize şiar etmiş bir partiyiz. Amacımız, Anamur’umuza hizmet etmektir.” Şeklinde konuştu. 
Kendisini, doğruyu yanlışı bilen bir insan olarak ifade eden ve bu bilinçle yola çıktığını belirten Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin sözlerine şöyle devam etti; “Hizmetin siyaseti olmaz. Anamur, Mavi ile yeşilin arasında sıkışmış Dünya’nın en güzel yerleşim merkezidir. Bu güzelim cennet kentimizi, Türkiye de adından söz edilen bir ilçe haline getireceğiz.” Şeklinde konuştu. Projelerinden bahsederken, çiftçilerin işlerini kolaylaştıracaklarını ve ayağına çizme alan ve sahaya inen mühendis ve veterinerlerle çalışacaklarını kaydeden Kuzin, Pazar yerini ücretsiz yapacaklarını, Anamur’a toprak laboratuvarları kuracaklarını, balıkçılığı geliştireceklerini ve yerli muzu Türkiye ve Dünya Markası yapacaklarını söyledi. 
Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin’in, projelerinin en önemli maddesini ise 8. Madde oluşturdu. Oluşturduğu kurallarla halkın fikrini ve projelerini devreye sokacağının altını çizen Kuzin, bunu da kuracağı, kadınlar, engelliler, muhtarlar, çiftçiler, z kuşağı ve tekno meclisleri ile gerçekleştireceğini söyledi. Kuzin Anamur Belediyesini; “Üreten, ve yönetenin halk olduğu, fikirlerimize ve projelerimize saygı duyan bir belediyecilik anlayışı ile Anamur’u birlikte yöneteceğiz.” Dedi. Seçim çalışmaları kapsamında gerek Pazar yerleri, gerek esnaflar ve ev gezilerinde büyük b ir ilgi ile karşılanan Bağımsız Türkiye Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hakan Kuzin, “Anamurlu hemşerilerimizin gerek partimize ve gerekse şahsım ve meclis üyesi adaylarımıza gösterdikleri bu ilgi bizleri hem memnun etti, hem de umutlarımızı daha da yükseltti. Bu ilgilerinden dolayı tüm hemşerilerime şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —