-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Mersin’in Anamur ilçesinde anlamlı bir dayanışma örneği yaşandı. Anamur Galatasaraylılar Derneği tarafından DMD kas hastası Kuzeyhan Dahın’a destek olmak amacıyla 82 Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programı, duygu dolu anlar
Mersin’in Anamur ilçesinde anlamlı bir dayanışma örneği yaşandı. Anamur Galatasaraylılar Derneği tarafından DMD kas hastası Kuzeyhan Dahın’a destek olmak amacıyla 82 Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programı, duygu dolu anlara sahne oldu. İlçenin önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli, küçük Kuzeyhan’ın tedavi sürecine katkı sağlamak için aynı sofrada buluştu.
Düzenlenen iftar programına Anamur Kaymakamı Kemal Duru, Garnizon Komutanı Albay Serhan Güngör, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut, MHP İlçe Başkanı Avukat Mehmet Yayla ile birlikte Anamur Galatasaraylılar Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Anamur Galatasaraylılar Derneği Başkanı Eczacı Polat Koray Heybeli, Galatasaraylı olmanın sadece bir takım sevgisinden ibaret olmadığını belirterek dayanışma ve centilmenlik ruhunun önemine dikkat çekti. Dernek olarak daha önce depremzede vatandaşlar başta olmak üzere birçok sosyal projeye destek verdiklerini hatırlatan Heybeli, bu kez de Kuzeyhan için bir araya geldiklerini söyledi. Heybeli konuşmasında, “Galatasaraylı olmanın ayrıcalığını sadece spor sahalarında değil, hayatın her alanında göstermek istiyoruz. Bugün burada evladımız Kuzeyhan için toplandık. İnşallah bu destek kampanyasını tamamlayarak Kuzeyhan’ı tedavi için Dubai’ye göndereceğiz.” ifadelerini kullandı.
Anamur Kaymakamı Kemal Duru da konuşmasında Anamur ve Bozyazı halkının gösterdiği dayanışmanın takdire şayan olduğunu belirtti. Duru, “Bu kampanyaya gönülden destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnsanlık duygularıyla Kuzeyhan evladımızın acısını hisseden ve yardım elini uzatan herkese minnettarız.” dedi.
Duygusal anların yaşandığı gecede kampanyanın yüzde 91’e ulaşan kısmı da tamamlandı. Eksik kalan bölüm ise AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut tarafından karşılanarak kampanya tamamen tamamlandı. Böylece Kuzeyhan’ın tedavi süreci için gerekli olan destek sağlanmış oldu.
Kampanyanın tamamlanmasının ardından Kuzeyhan’ın ailesi büyük mutluluk yaşadı. Baba Gökhan Dahın, destek veren herkese teşekkür ederek, “Kampanyayı tamamladığınız için hepinize minnettarım. Allah razı olsun. Artık yavrumu bayramın ikinci günü tedavi için Dubai’ye gönderebileceğim.” dedi.
Gece boyunca duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar müzik eşliğinde birlik ve beraberliğin sevincini paylaştı. Program sonunda aile fotoğrafı çekildi, ardından Kuzeyhan için gökyüzüne sarı kırmızı balonlar bırakıldı ve havai fişekler atıldı. Sevinç gözyaşlarının aktığı gecede Anamur halkı bir kez daha dayanışmanın gücünü gösterdi. Anamur Ekspres Gazetesi olarak Kuzeyhan evladımıza acil şifalar diliyor, onun gibi tedavi bekleyen tüm çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
![]() | ![]() |
Anamur, Kuzeyhan Dahın, DMD kas hastalığı, yardım kampanyası, Anamur Galatasaraylılar Derneği
#Anamur
#KuzeyhanDahın
#DMD
#AnamurDayanışma
#GalatasaraylılarDerneği
#BirlikBeraberlik
#AnamurEkspres
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yükleniyor




