Tarih: 23.01.2024 12:38

Kurtlar Vadisi" dizisinin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Vefat Etti

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türk sinemasının sevilen isimlerinden ve "Kurtlar Vadisi" dizisinin Cerrahpaşalı Hüseyin'i olarak tanınan Ergin Duru'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.
 Onur Akay'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Usta oyuncumuz Ergin Duru, 15 Kasım 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i olarak da tanınan Türk sinemasının emektar isimlerinden Ergin Duru, hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Eskişehir'e gönderildi ve orada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun inşallah."
 Ergin Duru Kimdir?
 1963 yılında Eskişehir'de doğan Ergin Duru, Türk sinemasının önemli oyuncularından biriydi. Kariyerine 'Kaygısızlar' ve 'Karışık Pizza' gibi projelerle başlayan Duru, son yıllarda "Kurtlar Vadisi", "Türkler Çıldırmış Olmalı" ve "Abuzer Kadayıf" gibi yapımlarda yer aldı. Türk televizyon ve sinema dünyasına önemli katkılarda bulunan usta oyuncunun vefatı sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —