• BIST 100

    15954,59%-0,83
  • DOLAR

    44,18% 0,05
  • EURO

    50,82% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7139,68% 0,44
  • Ç. ALTIN

    11534,35% 0,00

Küresel piyasalar

Dün ABD piyasaları makro veri görünümünün Fed’in agresif sıkılaşma politikasını sürdürebileceği yönündeki endişeleri güçlendirmesiyle satıcılı seyir izledi.

GÜNCEL 23.12.2022 06:02:16
Küresel piyasalar
Haberi Sesli Oku

Dün piyasalarda neler oldu? Dün ABD piyasaları, beklentiden güçlü görünüm sergileyen makro verilerin Fed’in agresif sıkılaşma politikasını sürdürebileceği yönündeki endişeleri güçlendirmesine ek olarak zayıf bilançoların etkisiyle satıcılı seyir izledi. Makro veriler cephesinde dün ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvuruları, büyüme ve tüketici harcamaları verileri takip edildi. İşsizlik maaşı başvuruları 17 Aralık'ta sona eren haftada 2.000 artarak 216.000 seviyesinde, beklentinin altında gerçekleşti. Haftalık bazda sınırlı yükseliş kaydeden verinin tarihi düşük seviyelerini sürdürdüğünü gözlemliyoruz.

Devam eden başvurular 10 Aralık'ta sona eren haftada 1,67 milyona gerilerken 4 haftalık ortalama başvurular 221.750 ile bir ayın en düşük seviyesine indi. İşsizlik maaşı başvurularına ilişkin önceki haftanın verisi ise 211.000’den 214.000’e revize edildi. 3Ç22 verileri cephesinde de yilliklandirilmiş çeyreksel büyüme verisi %2,9 seviyesinden %3,2 seviyesine revize edildi. Kişisel tüketim verisi de %1,7 seviyesinden %2,3 seviyesine güncellendi. Özellikle büyüme verisindeki yukarı yönlü revizyonun, ABD ekonomisinin Fed’in agresif sıkılaşma patikasına dayanabilecek kapasitede olduğunu ortaya koyduğunu gözlemliyoruz. Bilançolar tarafında Micron Technology ve CarMax’ın zayıf finansal sonuçlar açıkladı.

Micron Technology cephesinde zayıf karlılığa ek olarak şirket talepteki düşüş nedeniyle iş gücünün %10'unu işten çıkarmayı planladığını açıkladı. Kullanılmış araba satıcısı CarMax 3Ç22 net karının yıllık bazda %80 gerilemesinin ardından, hisse geri alımları durdurduğu ve maliyetleri düşürme sürecine girdiğini açıkladı. Tahvil faizleri cephesinde faiz beklentilerine hassasiyeti yüksek olan 2 yıllık tahvil faizleri %4,27 seviyesine ılımlı yükseldi. 10 yıllık tahvil faizleri de %3,68 seviyesinde yatay seyir izledi. VIX endeksi de 1,90 puan artışla 21,97 seviyesinde gerçekleşti. Nasdaq endeksi %2,18 düşüşle 10.476,12 seviyesinden kapanırken, S&P 500 endeksi %1,45 değer kaybıyla 3.822,39 seviyesinden günü tamamladı.

Dow Jones endeksi de %1,05 düşüşle 33.027,49 seviyesinden kapandı. Bugün ne bekliyoruz? Bu sabah Asya piyasalarında da satıcılı seyir görülüyor. Özellikle Japonya cephesinde Kasım ayında yıllık bazda %3,7 artış kaydederek 41 yılın zirvesine yükselen çekirdek enflasyona ek olarak, BoJ’un toplantı tutanaklarının gevşek para politikasının yan etkilerine değinerek politika değişikliği sinyali vermesi piyasalardaki görünümde etkili oluyor. ABD vadeliler cephesinde ise hafif alıcılı seyir hakim. Bugün İngiltere, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda piyasaları Noel tatili nedeniyle kapalı olacak.

Makro veriler cephesinde ise ABD’de kişisel gelirler, kişisel harcamalar, çekirdek kişisel tüketim harcamaları deflatörü, dayanıklı mal siparişleri ve yeni konut satışları verilerine ek olarak Michigan tüketici güveni verisinin revizyonu takip edilecek. Kasım ayı kişisel gelirler ve kişisel harcamalar verilerinin aylık bazda sırasıyla %0,3 ve %0,2 artışlar kaydetmesi öngörülüyor. Deflatör cephesinde manşet verinin aylık bazda %0,1, yıllık bazda da %5,5 artış göstermesi tahmin ediliyor. Çekirdek veriye ilişkin piyasa beklentisi de aylık bazda %0,2, yıllık bazda da %4,6 yükseliş kaydedileceği yönünde.

Dayanıklı mal siparişleri verisinin manşet bazda aylık olarak %1 düşüş kaydedeceği, çekirdek bazda ise değişim göstermeyeceği öngörülüyor. Yeni konut satışları verisinin aylık bazda %5,1 düşüşle 600K seviyesine gerilemesi tahmin ediliyor. Aralık ayında aylık bazda 2,1 puan artışla 59,1 seviyesine yükselen Michigan tüketici güveni öncü verisinin aynı sebiyede teyit edilmesi bekleniyor.

Gelecek gündemde neler var?

Pazartesi günü ABD ve Avrupa piyasaları Noel tatili sebebiyle kapalı olacak. Japonya’da ise Hizmet ÜFE verisi izlenecek. Hatırlanacağı üzere Ekim ayı verisi yıllık bazda %1,8 artış kaydetmişti. Salı günü ise ABD’de Dallas Fed imalat endeksi verisi takip edilecek. Kasım ayı verisi aylık bazda 5 puan artışla - 14,4’e yükselmişti. Çin’de sanayi sektörü karlılığı verisi izlenecek. Hatırlanacağı üzere 10 aylık kümülatif veri yıllık bazda %3 düşüş kaydetmiş

Endeks Noel tatili nedeniyle küresel bazda görülen düşük hacme ek olarak, Asya piyasalarındaki zayıf görünüm nedeniyle temkinli başlangıç yapabilir.

Dün piyasalarda neler oldu? Dün BIST 100 endeksi güne %0,61 artışla 5.462 puandan başlangıç yaptı. Gün içinde 5.515 seviyesine kadar yükselen endeks, bu seviyeden tetiklenen realizasyonlar sonucunda 5.398 seviyesini test ettikten sonra 5.444 seviyesinde dengelendi. Kapanışta endeks %0,33 artışla 5.447 seviyesinden günü tamamladı. Bankacılık endeksi yatay seyir izlerken, sanayi endeksi %0,70 artış gösterdi.

Bugün ne bekliyoruz?

Yurt içi piyasalara ilişkin olarak küresel piyasalarda Noel tatili nedeniyle öne çıkan düşük hacime ek olarak, Asya piyasalarındaki zayıf görünüm nedeniyle temkinli başlangıç yapılacağını öngörüyoruz. Bugün yurt içinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanacak olan Kasım ayı yabancı turist girişi verileri takip edilecek. Hatırlanacağı üzere Ekim ayı verisi yıllık bazda %38,4 yükselmişti.

Gelecek gündemde neler var?

Pazartesi günü yurt içinde reel sektör güven endeksi ve kapasite kullanım oranı verileri takip edilecek. Hatırlanacağı üzere Kasım ayı reel sektör güven endeksi verisi aylık bazda 0,7 puan düşüşle 101,30 seviyesinde gerçekleşmişti. Kapasite kullanım oranı verisi de aylık bazda 1 puan düşüşle %75,9 seviyesine gerilemişti.

Dün açıklanan ve beklenenden iyi gelen ABD büyüme verisi ABD tahvillerinde kayda değer bir değişim yaratmazken, Avrupa tahvil piyasalarında sınırlı satış izlendi. Bu kapsamda ABD 10 yıllık gösterge tahvil faizi 1 bp azalışla %3,66, Almanya 10 yıllık tahvil faizi 5 bp artışla %2,37 ve İngiltere 10 yıllık tahvil faizi 4 bp artışla %3,61 seviyesinden işlem gördü. Türkiye Hazine eurobondlarında ise yakın vadelerde yatay, uzun vadelerde sınırlı alıcı seyir izlendi.

Bu çerçevede 2033 vadeli 10 yıllık eurobond faizi 2 bp azalışla %8,85’e geriledi. Yurt içinde ise TCMB PPK faiz kararının açıklandığı günde BİST Kesin Alım Satım Pazarı işlem hacmi 2,5 milyar TL’ye gerilerken, 2 yıl vadeli gösterge tahvil bileşik faizi 5 bp azalışla %9,52 seviyesinden günü kapattı. 10 yıl vadeli gösterge tahvilde işlem olmazken, en fazla işlem hacmi Haziran 2025 vadeli enflasyona endeksli tahvilde gerçekleşti.. TL likidite tarafında TCMB 30 milyar TL’lik haftalık repo dönüşünü aynı miktarda yenilerken, APİ ile haftalık repo fonlama tutarı 158 milyar TL olarak değişmedi. TCMB dün ayrıca haftalık vadeli Dolar/TL ve Altın/TL kotasyon swap işlemleri ile aynı gün valörlü olarak 5,4 milyar TL ilave fonlama sağladı.

TLREF oranı ise %8,46 ile bu ay ilk kez politika faizinin altında oluştu. TCMB verilerine göre 16 Aralık ile biten haftada DİBS stoku 12,2 milyar TL artışla 1,921 trilyon TL nominal olurken, aynı hafta YD yerleşiklerin DİBS stoku 82,7 milyon TL azalışla 16,68 milyar TL seviyesinde oluştu. Böylece YD yerleşiklerin DİBS stoku içindeki payı %0,87‘ye geriledi. Diğer yandan, yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatlarında parite etkisinden arındırılmış olarak toplamda 2,4 milyar $ azalış izlenirken, gerçek kişilerde 1,8 milyar $ ve tüzel kişilerde ise 533 milyon $ azalış görüldü.

2023 yılında uygulanacak net asgari ücret %54,7 artışla 8.506,8 TL oldu. Açıklamayı Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yaptı. Sayın Erdoğan, gerekmesi halinde 2023'te de ara bir düzenleme yapılabileceğini ifade etti. Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile yaptığı telefon görüşmesinde, Türkiye'nin Suriye’de terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

TCMB yılın son toplantısında piyasa beklentileri doğrultusunda faizi değiştirmeyerek %9 seviyesinde tuttu. Böylece, politika faizinde yüksek tek hane seviyesi korunmuş oldu. Ekonomiye ilişkin 'torba kanun' teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Buna göre TEDAŞ'a olan 2.000 TL’yi aşmayan elektrik borçları silinecek.

Özelleştirilen limanların kira süresi ise 49 yıla kadar uzatılacak. Hazine ve Maliyet Bakanlığı'na 200 milyar TL’lik ek borçlanma yetkisi de tanındı. Kredi Garanti Fonu destekli program kapsamında 14 ayrı paket hazırlandığını ve gelecek hafta açıklanacağını duyuran Bakan Nebati, Ocak ayı itibariyle paketin kullanıma açılacağını bildirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati otomotivde şu aşamada bir ÖTV indiriminin gündemde olmadığını, bakanlık olarak da böyle bir çalışma yapmadıklarını söyledi.

Gayrimenkule yönelik ise özgün bir modelin ayrıntılarını önümüzdeki dönemde paylaşacaklarını söyleyen Bakan Nebati, çalışmaların özellikle orta ve alt gelirli kesimin konuta erişimine yönelik bir destek üzerine olduğunu belirtti. TMSF, 200 bin TL olan sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarını 2023 takvim yılı başından geçerli olmak üzere 400 bin TL olarak belirledi. Türkiye Varlık Fonu (TVF), kamu bankalarının her biri için 20 milyar TL sermaye artırımı gerçekleştirileceğini duyurdu.

İngiltere ekonomisi 3Ç22’de çeyreksel bazda %0,3 küçülme olarak revize edildi. Önceki tahmin %0,2 seviyesindeydi. Veri yıllık bazda da %2,4'ten %1,9'a revize edildi. Hizmet sektörü %0,1 büyürken, üretim %2,5 daralma kaydetti. İngiltere ekonomisinin 2024'ün sonuna kadar resesyona girmesi bekleniyor. ABD Senatosu, 2023 mali yılı için 1,7 trilyon dolarlık bütçe tasarısına onay verdi. Tasarı 29'a karşı 68 oyla kabul edildi.

Senatodan geçen bütçe tasarısının bir sonraki durağı Temsilciler Meclisi olacak. Temsilciler Meclisi'nde de onaylanması halinde tasarının yasalaşması için Başkan Biden'ın imzasına sunulacak. Tasarıda, 858 milyar dolarlık savunma bütçesi yer alıyor. Söz konusu bütçe tasarısı, Ukrayna'ya yönelik 45 milyar dolarlık askeri, insani ve ekonomik yardımı da içeriyor. AMB Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, 50 baz puanlık faiz artışının kısa vadede yeni norm olabileceğini söyledi.

Rus enerji şirketi Gazprom, Alman Wintershall ve Avusturyalı OMV şirketiyle bulunduğu bazı ortak projelerden aldığı doğalgaza belirlenecek fiyattan fazla ödemeyecek. Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkesinin yaptırım uyguladığı kişilerle işlem yapılmasına yönelik Rus hükümetine geçici izin verme yetkisi verdi. Japonya hükümeti 114,3 trilyon yenlik (862 milyar dolar) 2023 mali yılı taslak bütçesini onaylamaya hazırlanıyor. Kişida hükümetinin onaylaması halinde, Japonya'nın bir mali yıl genel bütçesi, 5 yıl üst üste 100 trilyon yen seviyesinin üzerinde kaydedilecek. Bütçe kalemlerinde ulusal savunma harcamaları ile yaşlanan ülke nüfusu kaynaklı sosyal güvenlik masraflarının rekor düzeye erişmesi bekleniyor.

Türkiye Sigorta (TURSG, Pozitif): Şirket iştiraki Vakıf Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %9,76'sını temsil eden hisselerin tamamı 17.634.837 TL bedelle, Şirket iştiraki Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin sermayesinin %0,25'ini temsil eden B grubu hisselerimizin tamamının 2.097.500 TL bedelle, Şirket iştiraki Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş.'nin sermayesinin %1,77'sini temsil eden hisselerimizin tamamının 2.494.349 TL bedelle, Şirket iştiraki Taksim Otelcilik A.Ş.'in sermayesinin %1,43'ünü temsil eden hisselerin tamamı 11.695.229 TL bedelle, tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, alıcı sıfatıyla Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve satıcı sıfatıyla Şirket arasında 06.12.2022 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalanmış olup hisse devirleri yine aynı tarih itibarıyla tamamladı. Ayrıca, Şirket iştiraki Vakıf Faktoring A.Ş.'nin sermayesinin %13,71'ini temsil eden A ve B grubu hisselerin tamamının tüm hak ve yükümlülükleri ile Türkiye Vakıflar Bankası TAO'ya devri amacıyla, görüşmelere başlandığı bildirildi.

Emlak Konut GYO (EKGYO, Nötr): T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirket arasında imzalanan 'Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü' çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 22.12.2022 tarihinde imzalandı. Sözleşme Bedeli: 988.100.000 TL + KDV'dir. Ayrıca Şirket projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Koru-İdealist Cadde)'nin Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek Protokol ile 68.500.000 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri 122.713.481 TL'ye yükseldi.

Anadolu Isuzu (ASUZU, Pozitif): Anadolu Isuzu ve Bulgaristan Distribütörü ISUBUS LTD. arasında 8.288.600 € tutarında midibüs satış sözleşmesi imzalandı. Söz konusu araçlar 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar teslim edilecektir.

MLP Sağlık (MPARK, Nötr): Pay geri alım işlemleri kapsamında; 22.12.2022 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 80,95 TL – 82,00 TL (ağırlıklı ortalama 81,46 TL) fiyat aralığından toplam 28.000 TL nominal değerli MPARK payları geri alındı. Bu işlemlerle birlikte, 22.12.2022 tarihi itibarıyla geri alınan payların toplam nominal değeri 6.923.000 TL olup, bu payların sermayeye oranı %3,3278'e ulaştı.

Kaynak: Halk Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:

HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR

Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı

Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi

TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı

Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı

Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu

Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor

Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor

Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri

ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI

Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek

90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı

Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin

Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?

Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?

Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor

2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem

Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu

​Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu

Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı

Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı

Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda

Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı

Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor

ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi

“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı

“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!

İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi

Yükleniyor

loading

Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı

Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi

TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı

Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı

Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor

ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI

​Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu

Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı

Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor

Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI

Anamur Belediye Meclisi’nde Başkan Deniz’den Net Mesajlar

​MHP’li Uysal Maden Atık Tesisi Yeniden İncelenmeli

CHP Ormancık ve Sarıağaç’ta Halkın Sesini Dinledi

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Bilal Oğuz Kongre Süreçlerini Değerlendirdi!

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı: Anamur ve Bozyazı’da Yeni Dönem!

Anamur Ak Parti Ocak Ayı İstişare Toplantısında Vatandaşla El Ele

Aziz Özen, Anamur Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

MHP Anamur KAÇEP Teşkilatından Gazeteci Mithat Ünal’a Anlamlı Ziyaret

İlker Özen “Protesto” Diyerek CHP'den AK Parti’ye Geçti!

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Birlik Ruhu: Bayrak Temalı Dostluk Maçında Öğrenciler Galip Geldi!

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Türk Futbolunda Tarihi Reform: Altyapı ve Mali Şeffaflık Dönemi

U-16lı Sporcularımızdan 20 Şehidimiz için Anlamlı Pankart

Anamurspor Taraftar Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Özer’e Ziyaret

Anamur’da Uzun Yıllar Sonra İzcilik Yeniden Başladı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı

Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı

“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu

Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI

Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.

Başkan Mehmet Gümüş’ten Gençlere Çağrı: Gerçek Hayat Ekranın Dışında

Yeşilay Haftasında Bozyazı’da Gençlere Farkındalık Semineri Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı

Sınıf Değil Kaymakamlık Makamı: Anamur’da ‘Yaşayan Demokrasi’ Dersi!

Şehit Şükrü Ünlü’nün Adı Vefa Sofrasında Yaşatıldı: Anamur’da Anlamlı İftar

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Anamur MYO ‘da “Etkili İletişim Becerileri” Söyleşisi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
16.İKAS EYÜPSPOR 26 5 14 7 -18 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.