-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,72% -0,07
-
GRAM ALTIN
7150,04% 0,58
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “Abdülhamid Han Caddesi Şehrimize Hayırlı Olsun"
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyhekim Caddesi ile Beyşehir Çevre Yolu’nu birbirine bağlayan 14,5 kilometrelik Abdülhamid Han Caddesi’nin tüm etaplarının tamamlanarak trafiğe açıldığını söyledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyhekim Caddesi ile Beyşehir Çevre Yolu’nu birbirine bağlayan 14,5 kilometrelik Abdülhamid Han Caddesi’nin tüm etaplarının tamamlanarak trafiğe açıldığını söyledi. Başkan Altay, “Beyhekim Hastanesi ile Meram Tıp Fakültesi'ni kesintisiz bir şekilde birbirine bağlayan, Konya’mızın en uzun caddelerinden birini şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, üç etap şeklinde yürüttüğü 14,5 kilometre uzunluğundaki Abdülhamid Han Caddesi’ni tamamlayarak hizmete açtı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde trafiği rahatlatmak amacıyla yeni caddeler açmaya ve önemli düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.
Bu kapsamda şehre kazandırdıkları 14,5 kilometre uzunluğa sahip Abdülhamid Han Caddesi’nin Beyşehir Çevre Yolu ile Beyhekim Caddesi’ni birbirine bağladığını kaydeden Başkan Altay, “Daha önce hizmete açtığımız ilk iki etaptan sonra üçüncü etabı da tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine açtık. Böylece Meram Tıp Fakültesi Hastanesi ile Beyhekim Hastanesi’ni, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ve stadyumu kesintisiz bir şekilde bağlamış olduk. Çalışmalar kapsamında Keçili Kanalı üzerinde bağlantı köprüsü de yaptık. Konya’mız Selçuklu ile Meram’ı birleştiren çok önemli bir cadde kazanmış oldu. Abdülhamid Han Caddesi ile İstanbul Yolundaki trafik yoğunluğuna nefes aldıracak önemli bir aks ortaya çıktı. Bisiklet yolu, kaldırımları, refüjü ve kaliteli asfaltıyla Konya’mızın en uzun caddelerinden birini şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Başkan Altay, Konya’ya değer katacak Abdülhamid Han Caddesi’nin kamulaştırma ve altyapı çalışmaları dahil tüm etaplarıyla birlikte 269 milyon 500 bin liraya mal olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
Yükleniyor


