Tarih: 03.02.2024 11:49

Kızılay Her Cuma Devlet Hastanesi Önünde Olacak

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL/(MHA) - Kızılay Her Cuma Devlet Hastanesi önünde gönüllü kan bağışlarını kabul edecek. Kızılay Anamur Şube Yönetim Kurulu

 Üyesi Kadir Meteris, Bundan sonra her Cuma günü kan bağışının Anamur Devlet Hastanesi poliklinik girişinde yapılacağını söyledi. Kızılay hizmetlerinin gönüllülük esasına dayandığının altını çizen Meteris, “Bundan sonra Cuma günleri, Anamur Devlet Hastanesi Poliklinik girişinde  Kızılay Kan bağış Günleri yapılacaktır. 
Gönüllü kan bağışçılarımızı, her Cuma günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında, Anamur Devlet Hastanesi Poliklinik girişinde bekliyoruz.” Dedi.  Kızılay’ın kan ihtiyacı olan her ihtiyaçlımız için kan bulmak zorunda olduğunun altını çizen Meteris, bunun karşılığında ücret ödenmesinin yasak olduğunun altını çizdi. Kan bağışının hem sağlığımız açısından önemli, hem de insani bir görev olduğunu söyleyen Kadir Meteris, Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımızın hemen Kızılay’a başvurmalarının yeterli olduğunu ve kızılayın her şubesinde aciliyet durumu için her gruptan kan bulundurmak zorunda olduğunun altını çizdi. “Unutmayın verdiğiniz kan, kendi hayatınızı kurtaracaktır.” Diyen Meteris, Şimdiye kadar ve bundan sonraki tüm kan bağışçılarına teşekkür etti. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —