-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% 0,05
-
EURO
50,70% -0,07
-
GRAM ALTIN
7142,44% 0,47
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Kemer Belediyesi işçilerin yanında
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 6 ay sözleşmeli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan 19 belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, 6 aylığına belediyeye giren 19 personelin çalışmaya devam etmesi yönü
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 6 ay sözleşmeli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan 19 belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, 6 aylığına belediyeye giren 19 personelin çalışmaya devam etmesi yönünde karar aldıklarını ve işten ayrılmayacaklarını söyledi.
Arslanbucak Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Hizmet Alanında işçilerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Canlı ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Serap Minta eşlik etti.
İşçilerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, belediyeye girdiği andan bu yana özverili çalışmalarından dolayı 6 ay sözleşmeli olarak işe başlayan 19 işçiye teşekkür ettiğini söyledi.
Topaloğlu, hayat şartlarının çok zorlaştığına ve temel ihtiyaçların çok pahalılaştığına dikkat çekerek, “Belediyemizde işe alınan 19 arkadaşımız 6 aylık olarak alınmıştı. Bu arkadaşlarımızın süreleri dolmak üzere. Başkan Yardımcımız Emin Gül ile görüştük ve bu arkadaşlarımızın belediyemizde sürekli çalışmaları yönünde karar aldık. 6 ay sonra işten ayrılmaları bize yakışmazdı. Diğer belediye personeli gibi çalışmaya devam edecekler. Bu 19 arkadaşımızı temizlik müdürlüğümüzün çalışmaları kapsamında kış aylarında çok fazla iş olmadığı için ilk etapta fen işleri ile park ve bahçeler müdürlüklerimize dağıtacağız. Sezon başında tekrar kendi işlerinin başına dönecekler. Kemer Belediyesi olarak işçinin hakkını korumaya devam edeceğiz. Herkese hayırlı olsun.” diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Emin Gül ise 6 ay gibi kısa bir zamanda yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı 19 işçiye teşekkür ettiğini kaydetti.
İşçilerden Salih Birdal da yıllardır Kemer’de esnaflık yaptığını ancak ekonomik nedenlerden dolayı belediyeye iş başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Belediyeye 6 ay çalışmak için girdiğini aktaran Birdal, “Sağ olsun Başkanımız Necati Topaloğlu bize sahip çıktı. Biz de onun emeklerini boşa çıkarmadan temiz ve disiplinli bir şekilde çalıştık. İlk olarak 6 ay sözleşmeli olarak başladık. Özverili çalışmalarımızdan dolayı da başkanımız sürekli çalışmamız için belediyede kalmamıza karar verdi. Sigortamız yatıyor.
Maaşımızı düzenli şekilde alıyoruz. Hiçbir şekilde zorluk çekmiyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
İşçilerden İsa Balaman da 6 ay sözleşmeli işe başladıklarını hatırlatarak, “Başkanımız benim gibi işe giren 19 kişinin artık sürekli belediyede çalışacaklarını bildirdi. Çok mutlu olduk. Kendisinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
İşçilerden Bayram Şüktülü de kendilerine belediyede sürekli çalışma imkanı vermesinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
Yükleniyor


