Tarih: 28.11.2022 14:50

AK Partili Yavuz'dan Büyükşehir'e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

SAKARYA - 28.11.2022 - HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u konuk etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Genel Sekreter Mustafa Ak, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Furkan Beşel, Ziya Cevherli ve Bedrullah Erçin de hazır bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ile Başkan Yüce, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Yüce, “Altyapıdan üstyapıya, yeni yaşam alanlarından sosyal çalışmalara, çevreden enerjiye, tarımdan turizme, ulaşımdan spora ve eğitime kadar çok geniş bir alanda hizmet sunuyoruz. Hizmetlerimize sunduğu destek ve katkılar dolayısıyla Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ediyorum” dedi.

 Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkan Yüce’ye çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yavuz, “Milletimize hizmet etmek, şehrimiz ve ülkemiz için gayretle çalışmak en büyük gayemiz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılını hizmetlerimizle inşa edecek, milletimizin desteği ile daha da yükseklere taşıyacağız. Şehrimizde nice yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine nazik ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —