-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,06
-
EURO
51,01% 0,05
-
GRAM ALTIN
7308,81% -0,37
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Karşıyakalılar Kent Yönetimine Katılıyor
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan kadınlar ile birlikte “Mahallemden Yönetime Katılıyorum” vizyonuyla ‘Cumhuriyet Mahallesi Kadın Buluşması’ gerçekleştirdi.
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan kadınlar ile birlikte “Mahallemden Yönetime Katılıyorum” vizyonuyla ‘Cumhuriyet Mahallesi Kadın Buluşması’ gerçekleştirdi. Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde bir araya gelen kadınlar, tesisleri gezerek verilen hizmetleri inceledi.
Karşıyaka Belediyesi Vatandaş Katılım Birimi yürütücülüğünde, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Şevket Balla ve Cumhuriyet Mahallesi kadınları temsilcisi Aysel Arslan iş birliğinde düzenlenen buluşma Karşıyaka Belediyesi’ne ait Çatı Bostanlı Salonu’nda devam etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Avukat Özlem Durmaz'ın moderatörlüğünü yaptığı buluşmada kadınlar atölye çalışması için kendi aralarında gruplar oluşturdu. Buluşmanın ilk oturumunda güvenlik, eğitim, çocuk ve yaşlı bakımı, sosyal yaşam ve hizmetlere erişim başlıkları konuşuldu; kadınlar yaşadıkları sorunları dile getirdi. Bu bağlamda kadınların Karşıyaka'da daha rahat yaşayabilmelerini sağlayacak fikirler ile ilgili atölye çalışması gerçekleştirildi.
“SİZ BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDINIZ?”
Ardından yapılan ikinci oturumda katılımcı kadınlara “Siz Belediye Başkanı olsaydınız ne yapardınız?” sorusu yöneltildi. Katılımcılar yanıtlarını sözlü olarak iletti, ayrıca sloganlarını da dövizlere yazdı.
Gün sonunda kadınlar, çalışma değerlendirme formu doldurarak yaşadıkları deneyimi değerlendirdi. Katılımcılar, buluşma öncesi ve sonrasında hissettikleri duyguları paylaştı. Fotoğraf çekiminden sonra kadınlar Çatı Bostanlı Sergi Salonu’ndaki “Ateş Çemberinde İzmir-İşgalden Kurtuluşa” sergisini ziyaret etme imkanı buldu. Buluşma alanında katılımcı kadınların çocuklarının vakit geçirebileceği oyun alanı da yer aldı. Çocuklar annelerinin gerçekleştirdiği atölye esnasında Kadın ve Aile Müdürlüğü personellerinin eşliğinde oyunlar oynadı, resimler çizdi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
7 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: Gözler Büyük İkramiyede!
Müftü Deresi Yaşam Vadisi’nde Çalışmalar Haziran’da Başlıyor
Bu İftarda Manevi Ruh Gönüllere Dokundu
Yemek Yardımı Düzenlemesinde Lokanta ve Küçük İşletmeler İçin Eşitlik Çağrısı
3-D Oyun Konsolu Hakkında Bilmeniz gerekenler
Kadınlar Toplumsal Gelişimin Temel Taşıdır
Son Nesilden Yeni Doğuş Senaryosu
Başkan Mehmet Gümüş’ten Gençlere Çağrı: Gerçek Hayat Ekranın Dışında
KÖRFEZ ALEVLER İÇİNDE: "EPIC FURY" VE BÜYÜK HESAPLAŞMA
Yeşilay Haftasında Bozyazı’da Gençlere Farkındalık Semineri Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı
Bozyazı'da Uyuşturucu İmalathanesine Jandarma Darbesi
ABD İran İsrail Çatışması Küresel Ekonomi İçin Gerçek Bir Stres Testi
Bel Fıtığında Tedavi Yöntemi Kişiye Özel Belirlenmeli
Anamurlu Miniklerden Yürek Isıtan “İyilik Kolisi” Hareketi
Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı
Türkiye’nin En İyi 10 Saç Ekim Merkezi - 2026 Güncel Liste
Ortadoğu’da Savaş Endişesi Avrupa Borsalarını Sarstı: Satış Dalgası Derinleşiyor
Yükleniyor


