-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
KARMEK Yılsonu sergisi açıldı
Kartepe Belediyesi ve Kartepe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen KAR-MEK Yıl Sonu sergisi açıldı.
Kartepe Belediyesi ve Kartepe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen KAR-MEK Yıl Sonu sergisi açıldı.
Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen KAR-MEK yılsonu sergisi Ataevler Kültür Merkezi’nde açıldı. Açılış sonrasında Kartepeli kursiyerler tarafından hazırlanan eserler ilçe protokolü tarafından beğeniyle incelendi.
GENİŞ KATILIM
KAR-MEK yıl sonu sergisine Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İstanbul eski Milletvekili Osman Poyraz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Burhan Abiş, Kartepe Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan, siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.
MESLEKLER YAŞATILIYOR
KAR-MEK yılsonu sergisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, programın açılış konuşmasında Kartepe Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan “Toplumun her kesimine hizmet vermeye devam ediyoruz. Milli kültürümüzün, unutulmaya yüz tutmuş meslek ve sanatlarını yaşatmaya çalışıyoruz” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Burhan Abiş ise “Burada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın selamlarını iletmek isterim. Kursiyerlerimize hayatları boyunca başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
İŞİN ÖZÜ İNSANA HİZMETTİR
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Yapılan her işle ülkemize, milletimize, ilçemizin gelişmesine hizmet ediyorsunuz. KARMEK kurslarımızda 10 bin kişiye eğitim verilmektedir. Genç Akademi’yi hizmete açtık. 1500 evladımız İngilizce öğrenmektedir. Evlatlarımızın hayata hazır ve önde olarak başlaması için bunları yapıyoruz. 2 bin evladımız yüzme kurslarından faydalanıyor. İşin özü insana hizmettir. Ayırmadan, ötekileştirmeden yapmaktır. Bütün gücümüzle sizler için çalışıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman sizlerin yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.
MESLEK ÖĞRENME YERLERİDİR
Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ise “Kursiyerlerimiz öğrendiklerini ve emeklerini bugün sergiliyorlar. Halk Eğitim Kursları, meslek öğrenme yerleridir. Emeğin ve zamanın doğru değerlendirilmesi için fırsatlar sağlayan yerlerdir. Kültürümüzü, sanatımızı, değerlerini besleyen geliştiren, gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan yerlerdir. İnşallah daha güzel işler yapılacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
SERTİFİKALAR VERİLDİ
Konuşmaların ardından Türk Müziği konseri ve Halk Oyunları gösterileri büyük bir ilgiyle izlendi. Programda Giyim Üretim Teknolojisi, Okur Yazarlık, El Sanatları, Moda Tasarımı, Seramik ve Cam Teknolojisi kursiyerlerinin sertifikaları verildi.
KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı Kocaeli Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan tarafından hediyesi verildi.
YAMLI – Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’ya desteklerinden dolayı Kocaeli Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan tarafından hediyesi verildi.
POYRAZ – AK Parti İstanbul eski Milletvekili Osman Poyraz’a desteklerinden dolayı Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek tarafından hediyesi verildi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
Yükleniyor

