Tarih: 30.08.2024 18:27

Kaplan: ‘Yeni Eğitim Öğretim sezonuna sorunsuz giriyoruz’

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL(MHA) - Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaplan, 2024-2025 eğitim öğretim yılına sorunsuz gireceklerini söyledi. Okullarda her hangi bir eksiklik olmadığını ve öğretmen sayısının yeterli olduğunu kaydeden Yeni Milli Eğitim Müdürü Kaplan sezon öncesi yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.  "2024-2025 Eğitim Öğretim yılına inşallah sorunsuz bir şekilde giriyoruz. 
Temizlikten, tadilattan tutun, bütün binalarımızda, tüm ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışmalarımız devam ediyor. Allah’ın izni ile 9 Eylül itibarıyla, hiçbir okulumuzda her hangi bir eksik, tadilat, tamirat kalmayacak. Öğretmen açığı zaten söz konusu değil. Öğretmenlerimiz inşallah görevinin başında. 
Diğer bir husus 2 Eylül itibarıyla da birinci sınıflarımız ve ana sınıflarımız uyum haftamız. Onlarında planlaması yapıldı. Onlarda önümüzdeki hafta eğitim ve öğretimlerine uyum haftası ile başlamış olacaklar.” 
Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, ilk ve orta öğretimde 20 bin öğrenci ve bin öğretmenle 2024-2025 yeni eğitim öğretim yılına başlayacaklar. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —