Tarih: 16.11.2022 14:01

Takım olarak  iyi mücadele ettik dedi

Facebook Twitter Linked-in

Sıkı bir fikstür programına rağmen ne kadar iyi olduklarını gösterdiklerini iddia eden Trezeguet, 'Yorucu olmalı. Bu durumlar kolay değildir. Şu anda 18-19  maç oynadık. Yani fizyolojik olarak yorucu. Beşiktaş ile maça gelmeden önce  rakibimizin ilk maçından sonra 2 maç daha oynadık. Ama fizyolojik olarak mücadeleye ne kadar hazır  olduğumuzu gösterdik' dedi.

Süper Lig'de haftanın son  gününde Ankara, sarı-mavili ikilinin mücadelesine sahne olacak. Fenerbahçe, Avrupa Ligi B Grubu'ndan AEK Larnaca'yı 2-1 mağlup etti. Jorge Jesus'un tarafı rulobet form ve moral olarak gelişmeye devam ederken, gözler bir kez daha lige çevrildi. Lider Adana Demir'in kazandığı ve şampiyonluk yolunda rakiplerinden Galatasaray'ın kaybettiği haftada Kanarya Adaları'nın üç puan alması çok önemli olacak. Fenerbahçe bu kez Konya'ya karşı tek deplasman yenilgisini aldı ve 3 deplasman maçında sadece bir kez kazandı. Kanarya, Kadıköy'deyken yol şeridini yakalamaya çalışıyor.

HABERLER FORMDA KALIN

Ankaragücü iddialı transferlere rağmen lige kötü bir başlangıç ​​yapınca teknik direktör değiştirdiler ve Ömer Erdoğan'ın yerine Mustafa Dalcı geçti. 'Capital' takımından rulobet giriş 'Sarı-Lacivertli' son 3 lig maçında 2 galibiyet aldı ve küme düşmeye yükseldi. Her hafta yeni imzalar Tolga Çigerçi, Jese, Taylan Antaliali ve Emre Kılınç'ın formaları tanıtıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —