• BIST 100

    10551,34%0,80
  • DOLAR

    41,97% 0,01
  • EURO

    48,78% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5452,27% -2,06
  • Ç. ALTIN

    9333,62% -3,82

Kadın Milletvekili Adayının Afişlerini İndirdiler!

HABER MERKEZİ-CHP Muğla Milletvekili Adayı Gizem Sayar ÖZCAN’ın Marmaris’te reklam panolarına asılan afişleri, CHP Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından haber verilmeden kaldırıldı.

SİYASET 1.05.2023 12:39:32 2830
Kadın Milletvekili Adayının Afişlerini İndirdiler!
Haberi Sesli Oku

HABER MERKEZİ-CHP Muğla Milletvekili Adayı Gizem Sayar ÖZCAN’ın Marmaris’te reklam panolarına asılan afişleri, CHP Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından haber verilmeden kaldırıldı.

Gizem Sayar Özcan’nın Muğla Milletvekili Adayı seçilmesinden sonra başladığı seçim çalışmalarına kendi memleketi Marmaris’ten ve kendi partisi CHP Marmaris ilçe teşkilatından engel geldi. CHP Parti Meclisi’nin Muğla’dan tek ve kadın üyesi ve Marmaris tarihinin ilk kadın milletvekili olması beklenen CHP Muğla Milletvekili 2. Sıra adayı Gizem S. ÖZCAN’ın 26 Nisan 2023 tarihinde reklam ajansı tarafından asılan afişlerinin, ertesi sabah haber verilmeden değiştirildiği fark edildi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gizem Sayar Özcan’ın bulunduğu afiş, 26 Nisan tarihinde asıldıktan sonra fotoğraflanmıştı. Ancak 27 Nisan sabahı billboardlara bakıldığında afişlerin yerinde olmadığı görüldü. Reklam ajansına gün boyu ulaşılamadı, daha sonra ulaşılan yetkilisi ise, önce billboardların Marmaris Belediyesi’nden kiralandığı, belediye ile aralarındaki ticari ilişki nedeniyle kendi inisiyatifleri ile değiştirildiğini şirketlerinin değişim ile bilgileri olmadığını açıkladı. Detaylı bilgi için iki gündür aranılan yetkilinin artık telefonlara cevap vermediği görüldü.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Gizem Sayar ÖZCAN’ın Yan Yana Olan Afişlerini Hazmedemediler!

Yapılan araştırmada, Marmaris Lisesi önündeki, İnci Heykeli karşısındaki ve yat limanındaki afişlerin değiştirildiği tespit edildi. Chp Muğla milletvekili adayı Gizem Sayar ÖZCAN ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu afiş kaldırılmış yerine CHP’nin genel afişi konulduğu görülmüştü. Diğer partilerin Muğla milletvekillerinin genel başkanlarıyla olan afişleri dururken Marmarisli Gizem Sayar ÖZCAN’ın afişinin Marmaris’te habersiz kaldırılması özellikle Marmarisli kadınlar tarafından tepkiyle karşılandı. Gizem Sayar Özcan’ın ilk kadın milletvekili olarak Marmaris’ten çıkacak olmasının önemini anlayamayan zihniyete tepki büyüyor. Kılıçdaroğlu’na bir Marmarisli bir kadının kendilerinden daha yakın olmasını hazmedemiyorlar mı sorusu Marmaris’te dolaşmaya başladı.

“Marmaris Belediye Başkanı’nın Muğla İle Hayali Savaşı Marmaris’e ve CHP’ye Zarar Vermekte!”

Konuyla ilgili gazeteci Murat Ersan, “Yapılanlara bir anlam veremiyorum diyemem! Beklediğim bir hareketti. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın Muğla Belediye başkanı Osman Gürün ile sorunları var, ayrıca Marmaris CHP ilçe başkanının da Muğla teşkilatının haberi olmadan il başkanlığı çalışmalarına girmesi ve bu çabalarının boşa gitmesi sonucu onunda Muğla ile sorunları olduğu biliniyor. Mehmet Oktay’ın Marmarislilerin hoşuna gitmeyen uygulamaları ve Muğla’dan ayrı kendi kafasının dikine gitmesi Marmaris’e olumsuz etki etmiştir. Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş ilçe teşkilatının Ekrem İmamoğlu’na kafa tutması gibi bir şey oldu bu!  Daha önceki dönemde de Muğla’ya karşı tutumda olanlar aslında CHP’ye ve teşkilat ruhuna zarar vermişlerdir. Marmaris teşkilatının dört dönemdir Osman Gürün ve Muğla ile saçma sapan kavgaya girmesi diğer partileri nemalandırmaktadır! Bu yüzden Marmaris’in doğasına zarar veren ruhsatlara imzalar atılmakta veya Halk A.Ş. üzerinden Marmaris Belediyesi zarara uğramaktadır. 

Marmaris’te CHP teşkilatı acilen fabrika ayarlarına dönmeli, 5’e bölünen ilçe teşkilatına taze kanlar ve eski deneyimli, teşkilat ruhuna sahip olan akil insanlar tekrar getirilmelidir. Teşkilatın sistemini bozan sonradan gelen isimler acilen uzaklaştırılmalıdır. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclislerinde izlediğimiz tartışmaların burada tersini yaşıyoruz. Belediye başkanı hiçbir muhalifle mecliste tartışmıyor, aksine ortak kararlar alıyor.   Ancak onu uyaran CHP’li meclis üyeleriyle muhaliflerin önünde sürekli ters düşüyor. Tam bir komedi var Marmaris’te! Şimdi de Marmaris’in ilk kadın milletvekili olacak bir hanımefendiye savaş açıyorlar. Her dönem taraf değiştiren yerel medya da susunca birileri at koşturduğunu sanıyor. Seçime kadar Gizem Sayar Özcan için provokasyonlar bekliyoruz.”

“Gizem Sayar ÖZCAN’ın Marmaris’in İlk Kadın Milletvekili Olmasını Da Engellemeye Çalıştılar!”

Ersan, “Gizem Sayar ÖZCAN’a yapılan psikolojik saldırı billboardlarla sınırlı değil. Hepsini biliyoruz, takipçisiyiz. Hangi parti olursa olsun Marmaris’ten çıkacak bir kadın milletvekiline yapılan baskıların karşısındayız. Eğitimli iyi bir avukat, anne ve parti meclisine kadar yükselen başarılı bir kadının milletvekili olacağı belli olmuşken ona yapılan bu saldırı kabaca cami duvarına işemektir. Bütün Marmaris Gizem Sayar ÖZCAN’ı bağrına basacağı günü beklerken, ilçe teşkilatındaki parmakla sayılacak ama gücü elinde bulunduran kişilerin bu davranışı, ileride büyük sorunların yaşanacağını göstermektedir. Marmaris’in ilk kadın milletvekiline engel olmaya çalıştılar ama beceremediler, şimdi de provokatif eylem hazırlığında olduklarına inandığımız kişiler var, misliyle cevabını alacaklar ve hesabını verecekler. Daha önce olduğu gibi CHP adayları yerine başka parti adaylarını destekleyen teşkilat istemiyor artık Marmaris! Aldığımız duyum Marmaris ilçe teşkilatındaki “bu dönem Muğla’ya muhalif olanların(!)” bu sefer gizlice TİP’e destek verecekleri yönünde. Bunlar duyum ama biz Marmaris’te bunları daha önce yaşadık, gideceklerini anladılar! Rantçı destekçileri de gemiyi terk etmeye başladılar. Marmaris’in ego ve rant savaşında olanların, teşkilat ruhuna aykırı olanların temizlenmesi çok önemli. Bu yüzden gerçek teşkilat ruhuna sahip kişilerin parti binasına dahi girmediğini biliyoruz.   Zaten teşkilat içindeki CHP ruhuna sahip üyelerle konuştuğumuzda içerde bir avuç ne yapacağını bilemez durumda olanların kaldığı söyleniyor. Seçimden sonra Mehmet Oktay’ın hırsının kurbanı olmamasını, Marmaris’e ve partiye daha fazla zarar vermeden görevini tamamlamasını temenni ediyorum. Marmaris “Ben değil Biz ruhuna” ve adaletli yönetilmeye geri dönmelidir” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Mehmet Türe’den Anamur Tarım Fuarı Açıklaması: “8+2=2 Olmaz!”

Bozyazı İlçe Jandarma Komutanı Akgünden Dereköy Muhtarı Gürel Bolluk’a Anlamlı Plaket

MRS Fuar Yetkilisi Bülent Erkul’dan Genel Fuar Değerlendirmesi

Kaymakam Kemal Duru, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Durmuş Deniz, Muhtarlar ve Din Görevlileriyle 82 Sosyal Tesisleri’nde Buluştu

Kaymakam Kemal Duru’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

KAÇAK AVCILAR JANDARMADAN KAÇAMADI

Karan Ailesinden Anlamlı Bağış

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Uzman Ortopedist

SGK’dan Yapay Zeka Destekli Sahte Emeklilik Denetimi

Kaliteli Kurabiye Nasıl Anlaşılır? İpuçları ve Öneriler

Araç Kış Bakımı ve Kıştan Önce Yapılması Gerekenler

British Shorthair Fiyatları ve Sahiplendirme Süreci

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Tarife Gerilimi Tarım Ekipmanlarında Derin Etki Yaratıyor

Güney Kore – ABD Arasında Döviz Takası Görüşmeleri Yoğunlaşıyor

Küresel Odak: Çin’de “Global Leaders’ Meeting on Women” Zirvesi Başladı

Küresel Finansal Risk Uyarıları: ABD-Çin Gerginliği Yeni Bir Ticaret Fırtınasının Habercisi

Dünya İsrail – Hamas Ateşkesi ve Rehinelerin Serbest Bırakılmasına Kenetlendi

JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU

MERSİN’DE DEAŞ’A ELEMAN TEMİN EDENLERE JANDARMA OPERASYONU

Mersin Büyükşehir’den Üreticiye Ceviz Soyma Makinesi

DİKYADERDEN KUZEYHANA TAM DESTEK

İYİ Partide Alıçlı, Yönertimi İle Tekrar Görev Başında

​DMD Savaşçısı Kuzeyhan İçin DİKYADER de Destek Etkinliği Düzenleniyor

Türk Kızılay Anamur Şubesi’nden Anlamlı Ziyaret: Hasta Vatandaşa Moral Oldular

Coşkun; Yerel Basının Sesi: “Sürdürülebilir Gazetecilik İçin Standartlar Şart”

Kastamonu’nun ilçe haritası nasıl şekillendi? 1907’den 1990’a idari değişim

Ameliyatsız Yüz Germe ile En Doğal Şekilde Gençleşin

Yükleniyor

Mehmet Türe’den Anamur Tarım Fuarı Açıklaması: “8+2=2 Olmaz!”

MRS Fuar Yetkilisi Bülent Erkul’dan Genel Fuar Değerlendirmesi

Kaymakam Kemal Duru’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

KAÇAK AVCILAR JANDARMADAN KAÇAMADI

Karan Ailesinden Anlamlı Bağış

Dünya İsrail – Hamas Ateşkesi ve Rehinelerin Serbest Bırakılmasına Kenetlendi

MERSİN’DE DEAŞ’A ELEMAN TEMİN EDENLERE JANDARMA OPERASYONU

​DMD Savaşçısı Kuzeyhan İçin DİKYADER de Destek Etkinliği Düzenleniyor

Coşkun; Yerel Basının Sesi: “Sürdürülebilir Gazetecilik İçin Standartlar Şart”

Evrim Teorisi Tamda Bugün Nasıl Gelişti?

İYİ Parti Anamur'da Delege Seçimleri Tamamlandı

MHP'li Uysaldan "Terörsüz Türkiye" Vurgusu

Mutlu Adaylıktan Çekildiğini Duyurdu

İYİ Parti Milletvekili Kocamaz Dereköy’de Halkla Buluştu

Bahar’dan Seçer’e Anlamlı Ziyaret

Kurtulmuş–Kavelaşvili Meclis Görüşmesi

İlçe Başkanlığına Adaylığını açıklayan CHP'li Mutlu “Bu yol Atatürk’ün yolu” Sözleri ile Anlamlandırdı

Cumhur İttifakından Ortak Rauf Denktaş Parkı Açıklaması

CHP Lideri Özel’den Esnaf ve Ümit Özdağ’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal: ‘Orman Vasfını Yitirmiş Araziler Çiftçimize Kiralansın’

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

İlk Satışınızı İnternetten Yapmanın Püf Noktaları

İlk Hafta Süper Lig Sıralamasında Güncel Tablo

Türkiye Chengdu’da İki Süper Madalya

2027 Akdeniz Oyunları İçin Tesis İnşaatları Hızla Devam Ediyor

FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye İsviçre İle Karşılaşıyor

Anamurda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Renkli Geçti

ANTİSK İlkbahar Tenis Turnuvaları Coşkuyla Sona Erdi

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

Mersin Üniversitesi'nde Yerli Oyun Teknolojileri Alanında Yeni Bir AR-GE Laboratuvarı Kuruldu

2025 LGS: A Kitapçığına Göre 15.’nci Soruda 3 Doğru Seçenek İddiası Öğrencilerin Kafasını Karıştırdı

Çocuklara Suç ve Güvenlik Eğitimleri Başladı

Durmuş Yılmaz Yeniden Denetim Kurulunda: Özel Eğitim İçin 16 Yıllık Mücadele Sürüyor

Türkiye’nin ilk Astronotu Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İle Birarada

Yücelen Akademi İlk Mezunlarını Verdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 9 8 0 1 18 25
2.TRABZONSPOR A.Ş. 9 6 1 2 8 20
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
5.GÖZTEPE A.Ş. 9 4 1 4 8 16
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 9 5 3 1 4 16
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
8.CORENDON ALANYASPOR 9 3 2 4 2 13
9.TÜMOSAN KONYASPOR 9 3 4 2 1 11
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 9 3 5 1 -5 10
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
12.KASIMPAŞA A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
13.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -4 8
14.İKAS EYÜPSPOR 9 2 5 2 -5 8
15.KOCAELİSPOR 9 2 5 2 -6 8
16.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 9 1 4 4 -2 7
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 9 0 4 5 -14 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 9 1 8 0 -12 3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.