Tarih: 28.02.2024 15:12

İYİ Parti’nin Başkan Adayı Özdeniz Basına Projelerini Anlattı

Facebook Twitter Linked-in

MHA - İYİ Parti İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özdeniz, Basın Mensupları İle Kahvaltılı Toplantıda Buluştu. 

Anamur Belediye Başkan adayı Ali Rıza Özdeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı ve meclis üyeleri ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, İYİ Parti'nin Anamur'daki seçim stratejisi ve gelecek projeleri hakkında bilgi verildi. Toplantıda konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı, katılımcılara teşekkür ederek, "İYİ Parti'den kendilerine ne kadar kişi geçeceğinin hesabını yapanlar, bunun yerine kendilerinden İYİ Parti'ye kaç kişinin geleceğini düşünsünler" diyerek rakiplerine göndermede bulundu.
 İlçe Başkanı'nın ardından söz alan Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özdeniz, Anamur'un geleceği ile ilgili projelerini sıraladı. Özdeniz, seçime İYİ Parti'nin adayı olarak girdiğini ve başka hiçbir yere geçmek gibi bir düşüncesinin olmadığını vurguladı. Anamur'un kalkınması için Mersin'in plaka kodu olan 33 proje hazırladıklarını kaydeden Özdeniz, zaman zaman proje sorumlusu İnşaat Mühendisi Ali Özcan Kocabaştan destek aldıklarını belirtti. Bu kahvaltılı toplantıda İYİ Parti Anamur Belediye Başkan adayı Ali Rıza Özdeniz ve İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı, basın mensuplarına partilerinin vizyonu ve seçim stratejisi hakkında detaylı bilgi verirken, gelecek projeleri hakkında da açıklamalarda bulundular.  Özdeniz konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. 




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —