-
BIST 100
16059,59%-1,23
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,38% -0,22
-
GRAM ALTIN
6244,86% -0,51
-
Ç. ALTIN
10683,09% -0,69
İsmet Büyükataman’dan yerel seçim mesajı
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde alacakları sonucun, Türkiye Yüzyılı’na yakışacağını söyledi.
Partisinin bayramlaşma töreninde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkiye için hayati öneme sahip bir seçim sürecinin geride kaldığını hatırlattı.
Bu süreçte tüm algı operasyonlarına, provokasyon girişimlerine, tahriklere rağmen; Türkiye’nin tüm dünyada örnek teşkil edecek demokratik bir olgunluk sergilediğini vurgulayan Büyükataman, “Büyük Türk milletinin iradesi sandığa yansımış ve Cumhuriyet tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri gerçekleşmiştir. Aziz milletimiz kararını Cumhur İttifakı’ndan yana vermiş, ülkemizin bekasına sahip çıkmıştır. Düzmece anketlerle partimizin oylarını düşük gösteren, “MHP Bitti” algısı yapan satılık anket şirketleri 14 Mayıs’ta yerle bir olmuştur. FETÖ kaybetmiş, PKK kaybetmiş, Zillet İttifakı sandığa gömülmüş, Cumhur İttifakı kazanmıştır” dedi.
YENİ HEDEF ANAYASA
Türkiye’nin şahlanma, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma dönemi olduğunu kaydeden İsmet Büyükataman, “Önümüzdeki dönemde Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin ihtiyacı olan sivil, geniş katılımlı, herkesi kapsayan, yeni yönetim sisteminin ruhuna ve dokusuna uygun yeni bir anayasa hazırlığı için üzerine düşeni yapacaktır. Bu kapsamda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin açıkladığı “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Maddelik Yeni Anayasa” teklif metnimiz de müzakere edilmek için hazırdır. Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimine doğru ilerliyor. Allah’ın izni ve milletimizin iradesi ile 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, Türkiye yükselen itibarına, Türk ve Türkiye Yüzyılına yakışır hizmet anlayışına kavuşacak” dedi.
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


