Tarih: 12.05.2024 12:19

İş Bankası'ndan 2 Bin TL Mayıs Kampanyası

Facebook Twitter Linked-in

MHA -  İş Bankası, müşterilerinin karşısına,  mutlu edecek bir Mayıs kampanyası ile çıktı. Konu hakkında edinilen bilgilere göre, İş Bankası,  Mayıs ayına özel olarak başlatılan kampanya kapsamında, katılan müşterilerin hesaplarına 2 bin TL yatırılacağı duyuruldu.


 İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilere göre, kampanya 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor.
 Kampanya detaylarına göre, müşterilerin Bankamatik Kartı veya Maximum Kart ile ETS’deki seçili yurt içi otellerinde yapacakları alışverişlerde belirli tutarlarda MaxiPuan kazanacakları belirtildi. Buna göre, 5 bin lira – 9 bin 999 lira arası ilk alışverişte 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira – 19 bin 999 lira arası ilk alışverişte bin lira MaxiPuan, 20 bin lira ve üzeri ilk alışverişte ise 2 bin lira MaxiPuan verilecek.
 Öte yandan, kampanya kapsamında gerçekleştirilecek konaklamaların 01 Mayıs - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtiliyor. Ancak, 6, 9 veya 12 taksitli işlemlerin kampanyaya dahil olmadığı ve her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılabileceği vurgulanıyor.
 İş Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu avantajlı kampanya ile ilgili daha detaylı bilgilere ve şartlara bankanın resmi internet sitesinden ulaşılabileceği ifade ediliyor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —