-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,25% -0,02
-
EURO
51,33% 0,08
-
GRAM ALTIN
6620,39% -0,02
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Huzurevi İnşaatı Son Hızla Devam Ediyor
Mithat ÜNAL(MHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut’un Anamur Huzurevi Müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmasının ardından İnşaata son hızla devam ediliyor.
Mithat ÜNAL(MHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut’un Anamur Huzurevi Müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmasının ardından İnşaata son hızla devam ediliyor.

Anamur Huzuevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Başkanı Tuğrul Ayhan, “Anamur’a böyle bir Huzurevinin yapılmasına vesile olmaktan mutluyum. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a imzalayarak izin vermesinden dolayı müteşekkirim. Allah razı olsun. Devamında bu hizmeti buraya getirenlerden Allah razı olsun.” Dedi.
İnşaatın yüklenici firması Sapan Yapı Sahibi Caner Sapan da, Valiliğimizin inşaata büyük önem verdiğini ve 313 milyon Liraya Mal olacak Huzurevi İnşaatının Ekim ayı sonunda inşaatın tamamlanacağını söyledi.
Bulut: İlçemizde eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz.
Adalet ve Kalkınma Partisi Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut Huzurevi ile ilgili yaptığı açıklamada, sözlerine, “İlçemizde eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz.” Diyerek başladı. Bulut; " Yeni Anamur Huzurevi için çalışmalara başlandı. Akarca Mahallesi’nde yapımına başlanan 12 bin 750 metrekare kapalı alana sahip, zemin -3 kat +3 kat ve toplam 7 kat şeklinde planlanan Huzurevi projemizin inşaat çalışmaları başladı. Otel konforunda yapılması planlanan 150 kişi kapasiteli Anamur Huzurevi şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Bu huzurevi ile ilçemizin büyük bir eksiği daha tamamlanmış olacak. Bizim en değerlimiz olan büyüklerimiz, atalarımızdır. Kıymetli büyüklerimiz ve yaşlılarımız için atılan bu adımın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Açıklamasında Bu projenin gerçekleştirilmesinde desteklerini eksik etmeyen; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’a, Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanımız, Mersin Milletvekilimiz Sayın Nureddin Nebati’ye, Ekonomi Eski Bakan Yardımcımız, AK Parti MKYK Üyemiz Sayın Mustafa Sever’e, Mersin Milletvekilimiz Sayın Ali Kıratlı’ya, Mersin Milletvekilimiz Sayın Havva Sibel Söylemez’e, AK Parti Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcımız Sayın Veli Tolu’ya ve İl Başkanımız Sayın Adem Aldemir’e teşekkür ediyorum. Anamur’umuza ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Yükleniyor






